Правила за Форума и Раздумка

Правила за Форум и Раздумка

Не се допуска спам! Всички автоматизирани съобщения, реклами и връзки към уебсайтове на конкуренти ще бъдат изтрити незабавно.

Публикувайте само в съответните под форуми. Съобщенията, публикувани в грешната тема, ще бъдат премахнати и поставени в правилния под форум от модераторите.

Уважавайте другите Богусвидни и Сродни Души! Не се допуска някой да обижда, или да предизвиква каквато и да е свада. Потребителите, които продължават да публикуват обидни коментари, ще бъдат изтрити от форума и Раздумка, след издаване на две предупреждения от модераторите.

Няма да се толерират заплахи или тормоз от страна на други потребители. Всеки случай на заплашително, или тормозно поведение, е основание за изтриване на Потребителя.

Не се допускат нецензурни думи или порнография. Публикации, съдържащи материали за възрастни, ще бъдат изтрити и потребителите ще бъдат ограничавани от Администратора.

Не се разрешава публикуване на защитени с авторски права материали, или друго незаконно съдържание. Всички публикации, съдържащи незаконно съдържание, или защитени с авторски права материали, ще бъдат изтрити. Възможно е да се споделя всеки един материал, ако собственика на материала е разрешил, като излишно се посочи кой е автора на материала, същото се отнася за стихове, снимки и каквато и да лична собственост.

Форума и Раздумка имат за цел да спомогнат работата по Разгръщане на всеки един човек в неговото развитие, чрез коментиране и създаване на Теми.

Всеки Потребител може да коментира!

Всеки Потребител има право да задава въпроси относно неговото Духовно развити, не се допускат въпроси относно Политика и Секс.

Потребителите нямат право да коментират Личния живот на Земните Духовни Водачи, всеки подобен коментар, ще бъде изтриван и при повторна подобна ситуация, този потребител ще бъде блокиран от Администратора, без право отново да бъде включен.

Форума и Раздумка са създадени по Инициатива на Бог, за всеки един Човек желаещ  да има достъп до разнообразна информация относно Духовното Развитие и Разгръщане, да има достъп до Земните Духовни Водачи, Лечители, Богусвидни и Сродни Души.

Всеки Потребител може да се сметне за Сродна Душа или Богусвиден, създавайки Акаунт, той вече подписва Договор при Бог, че ще бъде следен от Него и Напътстван от Мен – Учител Дуно Пора Парира, за да може да му се Помогне по най-добрия начин.