Правила

Фамилна Карма | Правила | Молитви Фамилна Карма

Правила за участие

Групите са от 17 човека, тоест 12 фамилии, всяка фамилия или род може да има от 2 до 55 човека, поне до сега видях най-много толкова и именно заради големия брой участници повече от 17 човека не може да се включат.

Хората които ще участват им се дава Молитва, която трябва да четат сутрин, на обяд и вечер на запалена восъчна свещ или парафинови 3 бр.

Никой участник няма право да прекъсва Молитвите, защото Лечителите създаваме връзка между Вас и Бог, ако ги прекъснете, ще се наложи да изчакате, за да Ви включим в следващото Лечение.

Когато имаме някакви сериозни препятствия и не можем да прочетем някоя от Моливите, трябва да се Помолим Бог за Прошка и да Помолим Бог да се Погрижи за това, но уточнявам, че трябва да има сериозни причини, Бог не можем да излъжем.

Когато сте на Работа, може да не се пали свещ, усамотете се на някое подходящо място и си кажете само Молитвата за Фамилна Карма.

Молитвите са три, едната Молитва е за Защита, тя се чете само когато не е изгряло Слънцето или е залязло, на обяд не е необходима. Молитвата за Фамилна Карма е задължителна при всяко четене на Молитвите. Молитвата за Проглеждане се чете само вечер най-накрая. тези три моливи се намират в Молитви/Фамилна Карма в този сайт.

Молитвите са Връзка с Бог и Всички които участваме в Лечението. Ще получите покана за група във фейсбук, също така няколко дни преди започване на Лечението ще бъдете включени в група на Месинджър, там ще се обясняват допълнителни неща, както това от колко до колко трябва да се четат Молитвите, дава Ви се възможност в рамките на час-два да намерите време да ги прочетете, най-често сутрин е от 06,00 до 08,00 часа, на обяд е от 12,00 до 14,00 часа, а вечер се мени спрямо сезона, но най-често е от 18,00 до 19,30 или до 20,00 часа. В тези отрязъци сте задължени да си прочетете Молитвите, за да може след като Вие свършите с вашите Моливи, Лечителите да кажем своите, те са много повече от Вашите и е нужно време и за нас.

Заплащането на Лечението може да се просрочва, Бог Държи да не се превръща в Тежест, тези които нямат възможност, не е нужно да ми казват каквото и да е, аз сам ще им кажа да не заплащат нищо, Бог се Грижи за това да се внесе Баланс, когато Вие имате възможност за това или по някакъв друг начин. Никой не трябва да си предизвиква Тежест с това, че трябва да плаща, ако нямате, може да се забавите колко е необходимо, може на части, вие сами решавате по какъв начин да се случи, така че да не Ви натежи, не е нужно да се плаща нищо предварително. За нови участници до сега се е заплащало по 200 лв, за тези които искат да повторят Лечението е по 100 лв, а за тези на които им се налага да участват по два или три пъти, не заплащат нищо.

Отново наблягам, че за да се случи всичко това по най-добър начин, зависи от нас самите, колко повече Вяра се вложи, толкова и Лечението е по-осезаемо и Истинско, ако сте несериозни, ако просто рецитирате Молитви, без да вложите каквато и да е Емоция, то те нямат никаква Сила, най-често пиша в групата по Месинджър и предупреждавам, ако сте несериозни, получавате напътствия, но от Вас зависи дали ще се вслушате в тези препоръки. Всеки участник трябва да коментира какво се случва с него в Групата на Месинджър, за всяко притеснение пишете, за всеки въпрос, питайте, всичко трябва да се случва в тази група, там ще коментирам, ако има нещо лично, едва тогава пиша на лично съобщение, но по принцип всичко трябва да се коментира в групата, така Вярата ни се увеличава, помагаме си и се Обединяваме, няма срам за нищо, всички имаме едни и същи проблеми, всички сме деца на Бог, а Той се Грижи всичко да се Случва по най-добрия начин, няма нищо по хубаво от това да споделиш със Сродна Душа и да получиш Подкрепата от всички, това ни дава Сили и ни Помага, не се притеснявайте от нищо, коментираме и се Обединяваме, ще разберете, че сте открили нещо което винаги Ви е липсвало.

Всеки участник който провежда Лечението в чужбина, спазва тамошната часова зона, не се съобразява с часа в Българя.

Почти няма човек на Земята който да няма Фамилна Карма, твърде често Фамилните Карми съвпадат и с Лични Карми.

Фамилната Карма е Проклятие, което се превръща в Магия за всички Поколенията за напред, тези Магии набират Сила от Негативните Емоции с които се подхранват, докато не наберат достатъчно Сила, за да ни навредят.

Някой Фамилни Карми са много Жестоки и Силни, те отнемат Животи и ни лишават от всякакво Щастие и Благополучие.

Лечението на Фамилна Карма може да се използва и за Духовно Разгръщане, то спомага усвояването на новите Енергии, чрез които се вкарват и две Програми за борба с ЕГОТО, които спомагат за Изчистване и Осъзнаване.

Лечението е много подходящо за Хора които са се загубили и търсят Път за Промяна, защото по време на това Лечение се Изчистваме от всичко старо и се зареждаме с новите Енергии, това Осъзнаване на Реалността е възможна, именно защото Бог Работи директно с нас и ни Помага да се Осъзнаем и намерим Правилния си Житейски Път, нещо което е много важно за постигане на Истинско Щастие, без да сме успели да стъпим на Житейския си Път и да Изпълним Мисията заради която сме на Земята, ние никога няма да бъдем Щастливи и вечно ще търси Промяната, за да можем да намерим Вътрешния Мир и Спокойствие.

Това Лечение на Фамилна Карма, което е познато като Родова Карма е по-различно, защото то работи с всички засегнати от Фамилната Карма, при стария способ на Лечение и Изчистване на Родова Карма се работи единствено върху един Човек, помага му се за един кратък период от време, най често е една година, след което Кармата се възобновява, защото всички от Фамилията са свързани и един вид се заразяват и подхранват.

По време на Лечението ще се Изчистят и някой от Личните ни Карми, не всички, само тези които ще ни помогнат най-много, заради това Лечението ще продължи и след като е свършило, именно заради Лични карми, те се Чистят, чрез Осъзнаване, нужно е сами да Осъзнаем с какво сме Прегрешения, да ги преживеем и едва тогава Кармата е Изчистена. Чистенето на Лична Карма може да продължи и до три месеца, след като е свършило Лечението на Фамилна карма, не е нужно да се продължава с тези Молитви, те вече няма да действат по този начин, за тези които се нуждаят от Молитви, лично ще ги насоча коя Молитва да продължат да четат.

Бог въведе, като задължително Причастието, за да може всеки да се Слее с Него, за да може да бъде Завършено това Лечение и всеки да получи възможността да Чува Бог. Начина за Причастие е от неделя до неделя, като се четат Молитви сутрин и вечер „Причастни Молитви“, а вечер и „Молитвата за Смирение“, чрез тези Молитви ще можете да Осъзнаете, какви са ви Прегрешенията и да се Освободите и от тези Тежести, защото Бог Премахва Тежестта от Кармите, но Греховете си остават, като Тежест върху нас, заради това е нужно всеки да си вземе Причастие и да се Слее с Бог Чист, така както трябва да е. Молитвите ще ги намерите от менюто Молитви

След Приключване на Лечението ще имате възможност автоматично да се присъедините към Общата група на страницата в facebook на всички които са преминали това Лечение, другото което процъфтява като Обединение, че всеки от вас ще бъде поканен да се включи в Общата група "Семейство на Сродни Души" на Месенджър, където ще може да черпи информация от другите които са преминали Лечение на Фамилна Карма