Рецепти за Божествена Любов/16.06.2020

Скъпи Сродни Души, днешната тема в „Рецепти за Божествена Любов“ е Цветята

Здравейте, много се е писало за цветята растенията и всичко живо което ни заобикаля, бих искал да добавя още малко по тази тема. Георги Изворски и Силвина много пъти са ни насочвали вниманието на тази тема.
Цветята са Божи дар, те живеят за да разцъфтят и да отдадат Любовта си чрез тяхната красота на Бог. Ние крадем от тази Любов като ги късаме и ги искаме само за нас. Цветята нямат нашите Емоции, но те усещат енергията, вибрацията когато се приближим към тях, ако откъснем цвете ние го убиваме преди то да е отдало своята Любов, внасяйки вкъщи или където и да е това цвете то вибрира с вибрацията която последно е усетило и тогава то не носи тази красота с която е тук на земята, то радва единствено очите ни, но не и Душата, за нея е нужна другата вибрация която е Любов. Бихме могли да откъснем цвете когато е нужно, но то трябва да стане с Благодарност и Любов, тогава цветето ще бъде Благодарно, че ще послужи за Любов. Можем да му поискаме Прошка и да му Благодарим, това ще е достатъчно, за да не нарушаваме и общата вибрация на Майката Земя и Вселената, ще отдаде Любовта си за Любов, какво по-красиво има от такава Саможертва. Същото е и останалото което ни заобикаля, примерно тревичката. Садим трева в двора за да ходим по естествения колим на Майката Земя и гледаме винаги да е добре окосена и равна, но този килим е жив, той също има своята мисия, той ражда класове, неговите рожби и иска да си ги отгледа. Едни от тях ще покълнат и ще продължат живота, други ще нахранят птиците и мравките и така ще изпълнят своята мисия, а ние задоволяваме нашите самолюбиви нужди без да помисли за Равновесието и Баланса който Бог е Създал, не да го унищожаваме, а да се радваме на всяка частица от този Рай, защото нищо не е просто така и всяко нещо е част от Големия Промисъл за цялата Вселена.
Ако искате да внесете цветя вкъщи отглеждайте ги, те винаги ще ви отдават Любовта си, ако искате да усетите аромата им не е нужно да ги убиваме и да се радваме за кратко, трябва да оставим и другия след нас да усети този аромат и той да усети Любовта на това цвете.
Бог ни е Създал съвършени със съвършеният свят който ни заобикаля, едва ли бихме могли да го пренаредим по наше усмотрение и да си мислим, че ще бъдем по-добри от Създателя ни. Вярата не е само да задоволим нашите нужди, но и да Уважаваме и Обичаме всяко Божие Творение.

Обичам Ви!


1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *