Рецепти за Божествена Любов/23.06.2020

Здравейте Сродни Души. Днешната тема в поредицата “ Рецепти за Божествена Любов “ е Срамежливост.

Това качество от нашият характер се смята за Добродетел то е така, но не съвсем. Срамежливостта е качество което ни кара да се самозатваряме, да отбягваме контакти и да не изразяваме себе си. Когато човек започне да се ограничава и да потиска себе си, той неимоверно поставя безброй Бариери които му пречат да се разгърне, ако това е нещо което ни спира да се Самоусъвършенстваме, то се явява като не добродетел. В много случаи Срамежливостта се проявява и като физическа болест, Срамежливостта е много коварна част от нашия характер която цели лъжовно да ни предпази от евентуален срам или присмиване.
Когато човек желае да се развие е нужно да Прояви себе си, а това е невъзможно поради безбройните Бариери които самите ние си поставяме, и то пак подтикнати от Страхът проявен чрез Срамежливост, а както знаете Страхът е качество което те ограничава във всичко, каквото и да искаш да направиш.
Какво е нужно, за да се отпуснем и да се Освободим от Срамежливостта и тук отговора е много прост, отново се уповаваме на Добродетелите и на това какво да очакваме от хората, ако ние имаме Ниски Вибрации и Виним другите непрекъснато, то нашето очакване от другите е същото, но ако ние виждаме само Добродетели и Отдаваме Любов на другите, то очакванията ще са ни, да получим Любов, изхождайки от това излиза, че проблема ще се разреши единствено тогава когато ние насочим вниманието си върху нас и в това да излъчваме Любов, да не Виним, да не обиждаме, въобще всичко това което наричаме Негативно Мислене. Когато променим нашето мислене и започнем да изпращаме Любов на всички тогава и нашето очакване ще е Любов и в крайна сметка Любовта се явява отново лек за Срамежливостта, както и Вярата в Доброто.
Трябва да се Осъзнаем, че е нужно да премахнем всички Бариери които сме си поставили и да започнем да Живеем Истински без Ограничения и Заблуда, че Срамежливостта е признак за Добро Възпитание. Аз все още отработвам това свое качество, защото така съм възпитаван, но в процеса на работата си Осъзнах колко много ми пречи и Ограничава моето Проявяване в Светлината.
Скъпи Сродни Души, много бих искал да стигна до сърцата Ви и да Ви Помогна с тези статии, Любовта ми е нещото което ме води да ги пиша, всяка статия която съм написал не е само теория, а е Осъзната от мен, чрез преживяванията ми и Житейската Мъдрост до която съм се докоснал и Осъзнал, това са рецепти които целят да ни направят по-добри, да ни излекуват и Освободят от собствените ни окови с които сме се накичили като коледни елхи, та даже парадираме с тях.

Обичам Ви! 💓
23.06.2020 г


1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *