Рецепти за Божествена Любов/26.06.2020

Здравейте Сродни Души, днешната тема в поредицата “ Рецепти за Божествена Любов“ е Примирието.

Примирието може да се сбърка със Смирение, но има разлика в това, че Примирието е начин на поведение, а Смирението е начин на Живот. Когато тръгнем по пътя на Промяната, твърде често попадаме в ситуации в които не искаме да Приемем дадени възгледи и започваме да ги Отхвърляме, действайки чрез Съпротива. Следната ситуация ще ни помогне нагледно, за това какво искам да Ви кажа.
Ако човек който Вярва, че Любовта е Чувство което носи само Радост, срещне Разочарование, защото Любимия е постъпил неправилно спрямо неговите възгледи, то тогава се получава това Неприемане и усещане, че нещо не е наред, че може би Любовта не е Истинска и започват Съмнения които водят до много загуба на Енергия.
Какво всъщност се получава. Допускайки, че човека отсреща не те Обича, ние моментално заявяваме на Вселената, че не сме удовлетворени, това нещо се записва във Вселенската Библиотека като неудовлетвореност, а както знаете Бог винаги иска най-доброто за нас и когато тези записки нараснат като количество на заявената от нас неудовлетвореност Бог взима мерки така, че да ни Помогне и в крайна сметка се получава така, че ние пожелаваме нещо от Вселената което всъщност не искаме.
Много е важно да знаем, че всяка наша Мисъл, Желание или Действие се записва във Вселенската Библиотека и тя е основния източник на нашите Желания които в крайна сметка се връщат към нас, защото принципа е да бъдем Удовлетворени и да постигнем Истинско Щастие, Опознавайки Истинската Любов.
Замисляйки се върху това трябва да си дадем сметка и да внимаваме какво Мислим и Излъчваме, дори когато нещо не е спрямо нашите виждания то не трябва да излъчва неодобрение от връзката ни или като цяло от Взаимоотношенията, защото макар и временно състояние на силно Неодобрение и Неприемане на отсрещните възгледи, информацията се записва и тя носи своите последствия които оформят нашия Живот като една обща картина с всичките наши Молитви, Емоции, Желания които сме отправили към Вселената.
Получава се едно противоречие, когато се Молим за едно, а нашите Действия и Мисли които излъчваме, показват друго, в този случай Вселената започва да ни подлага на Изпитания които целят да извлекат от нас Истинска Информация, какво точно искаме и тези Изпитания продължават докато ние не изчистим Съзнанието, изяснявайки си какво точно Желаем, по какъв начин да Живеем или как бихме искали да се Развиваме.
Това е много важна тема върху която е нужно да Помислим, за да не привличаме излишни Изпитания. Трябва да имаме ясни цели и виждания, както за живота като цяло, така и за нашите Взаимоотношения, всичко трябва да е Чисто и Прозрачно, така както е всъщност в Шестата Раса, Чисти и Осъзнати за всичко което се случва.

Обичам Ви! 💓
26.06.2020 г


1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *