Дух, Душа и Тяло/29.06.2020

Здравейте Сродни Души, днес ще добавя още едни практични занимания относно това да увеличим Вярата и да бъдем по-Осъзнати.

Ако искаме да се уверим в това, че винаги има някой наш Духовен Водач Ви предлагам следното упражнение.

Когато излизате на разходка и сте решили да тренирате Сензитивността, Помолете Вашите Духовни Водачи да ви Помогнат, чрез тях да намалявате и увеличавате бързината на ходене, просто кажете “ Моля моите Духовни Водачи да ми Помогнат със Сензитивността, като регулирате моя ход“, не е нужно нищо друго, Те винаги с много Радост и Желание правят това, защото това е път да бъдем по Осъзнати. След като сте ги Помолили, започнете да ходите спокойно и изострете свойте усещания. В един момент ще усетите леко забавяне на хода си, то е като чели въздуха пред вас се е сгъстил и правите по-трудно крачките, Те могат да ви накарат дори да спрете хода си. В следващия момент ще усетите сякаш някой движи краката Ви, една лекота и забързване на хода.
Това упражнение може да го правите колко пъти искате, Те с Радост Откликват на желанието да се Развиваме.

Когато правите това упражнение е нужно да имате Вяра в Бог, че Той е винаги с нас и ни Помага, ако се стегнете или пък не усещате нищо, значи не сте успели да се концентрирате, продължете да опитвате без да се притеснявате.
Аз много пъти съм го правил и доста се забавлявам, получава се като игра и истински се смея.
Не забравяйте да Благодарите накрая!

Обичам Ви!❤
29.06.2020 г


1 коментар
  • Дияна Христова Петкова каза:

    Благодаря ви Учителю за съвета който ни давате в това Послание!Много ивтересно!Ще го опитам и без това малко трудно се движа напоследък!Бъдете здрави и Благодаря за съвета ви!💛🧡💜💙🙏

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *