Послание от Бог/05.07.2020

Скъпи Сродни Души, днес пристигна послание:

Скъпи мой деца аз съм Вашият Отец – Бог, мина доста време от последното ми обръщение към вас.

Скъпи деца предстои труден период който е характерен с много лишения, бях ви споменал и по рано за него, но момента настъпи. Предстоят ви изпитания които ще каляват вашата Воля и Вярата ви към Мен, звучи плашещо и то е така, но ситуацията е такава, че това което ще се случва е наложително, за да може повече хора да се спасят и да се обърнат към Духовното. Когато настъпи момента е нужно изцяло да се отдадете на Молитви и никога де не губите Вяра, това изпитание е повече за по слабите от вас, а тези които се колебаят ще укрепят Вярата си и ще се превърнат в истински Мой Служители.

Никога не губете Вярата си и знайте, че до вас Сме Ние и ви Подкрепяме във всеки ваш аспект от живота ви, ако някой се отчая Ние ще бъдем до него и ще му помогнем да се съвземе. Изпитанието изисква от вас да започнете да си Вярвате и на себе си, да престанете да се увличате по материални неща, а да започнете да цените Истинските важни неща които са вътре във вас.

Много хора си мислят, че това са пълни глупости, но това си е техният избор който отново ще е правилния защото тяхното изпитание ще е много трудно, но когато се осъзнаят Вярата ще им е много силна. Бих искал да ви кажа, че това което престои касае вашето хранене, Ние целим да премахнем всичко остаряло като Вярване и да престанете да убивате защото вашата Планета не може да търпи повече това безобразие и би искала на нея да живеят Добронамерени хора изпълнени с Любов и Разбиране, че не са сами, а са част от един цяла Вселена в която всичко е от значение, това е организъм който се нуждае от всяко свое творение и всяко посегателство води до безброй нехармонични последици.

Не трябва да се страхувате за живота си той е Свещен, а да започнете да се променяте във всеки ваш аспект, както вътрешно така и външно. Ние които стоим плътно до вас винаги ви подкрепяме и това се усеща все повече от много хора които започнаха да ни чуват, започнаха да усещат Любовта ни и грижите с които им помагаме, това ще се случи със всеки който отвори Сърцето си и започне да мисли за Цялото като за негово, а не само за себе си.

Вашият Баща – Бог.

05.06.2020 г.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *