Рецепти за Божествена Любов/06.07.2020

Скъпи Сродни Души, днешната тема в “ Рецепти за Божествена Любов “ е отново Обидата, това е тема която е много Неразбрана от нас, защото не смятаме, че трябва да предотвратяваме Обидата, а мислим как да се справим, след като сме натрупали Гняв. Искам да засегна още аспекти от това наше Негативно Поведение, защото е ключов фактор за Разгръщане на Божествената Любов.

Направи ми впечатление, че мислим повече за това, как да преодолеем Обидата след като вече сме натрупали в нас Недоволство, макар че не трябва да допускаме това да се случва, ще засегна и този проблем и ще обсъдим как точно да контролираме нашите Емоции.

Когато вече сме насъбрали Гневът в себе си и Недоволството, повечето хора смятаме, че трябва да го изкараме от нас. Аз засегнах за цикличното ни поведение при което, ние изкарваме Гневът към отсрещната страна, но всъщност причиняваме ефекта на бумеранг, защото този Гняв се връща отново към нас, това е задължително, поради непоклатимия Вселенски Закон, който гласи Каквото Изпратиш към Вселената – Това Получаваш, изпращайки Недоволствие към партньора – Вселената, то се връща към нас. Нужно е да разберем, че тези Закони действат независимо дали сме прави, те просто са като огледало което отразява самите нас и в случая връща отново нашият Гняв, макар и да е минало време, ние отново стигаме до този момент в който отново сме насъбрали Недоволствие и отново имаме нуждата да го изкараме от нас. Това е нещото което забелязах , много от нас не желаем да възприемем законите, като част от Божия Промисъл, колкото и да искаме справедливост, то ние ще предизвикваме все повече натрупване на тази несправедливост и по този начин, ние буквално се самоблокираме, отчайваме, мислим че не ни разбират и Гневът в един момент се предава и на всички около нас и цялата Вселена и вместо да предизвикаме Любов с нашата истина, ние предизвикваме Гняв и Недоволствие, Вселената като вижда нашето Недоволствие, тъй като винаги се стреми да ни подсигури това което искаме, в един момент нещата стават така, че ние се разделяме с нашите близки без да сме искали това, но не Осъзнаваме, че ние самите сме изпратили тази Молба към Вселената и тя просто е отговорила на нашата нужди.
Трябва всички да Осъзнаем, че ние сме тези които привличаме всичко което ни заобикаля и в този ред на мисли да осъзнаем, че ние всъщност сме Творци на собственият ни Живот, чрез мислите си, трябва да проумеем, че имаме нужда да изчистим тези наши мисли които ни карат да бъдем Нещастни. Замислете се колко много такива мисли бълваме всеки ден към Вселената, а тя просто ни угажда, но ние след това виним хората и Бог за тази наша участ.
Аз като човек който е натрупал житейски опит Осъзнах, че най-важното нещо, за да бъде някой Щастлив е това, да изчисти мислите, така че те да излъчват Любов, Разбиране и Приемане, това са трите фактора, трите неща върху които трябва да работим непрестанно, защото те са Основата във всяко Духовно Разгръщане, във всяка Любов, във всяко Взаимоотношение, без тях е невъзможно да изградим каквото и да е Щастие.
Когато се научим, че това каквото сме е всъщност нашата реалност, тогава ще Осъзнаем важността от това, да не допускаме да се случват Беди, а да ги предотвратяваме, чрез нашето Поведение и Мисли. Когато изпаднем в цикъл, съвземането е много трудно, защото в буквалния смисъл ние пропадаме в дупка и всички Негативни наши Емоции излизат на яве, Обсебват ни напълно и тогава борбата е дълга и мъчителна. Много хора сме в Депресия и не знаем за какво, ами отговора се крие във Вселенските Закони, отговорите са винаги пред нас, но ние не мислим, а се оставяме на Емоциите, които поставят един сив екран пред нас и ние виждаме нещата само мрачно, заради това отново подхванах тази тема, за да можем да Осъзнаем, че ние сме тези които сами себе си Наказваме, вкопчили се в някакви „Истини“, усещания и както може би усетихте това всъщност е ЕГОТО, което се стреми винаги да си докажем нашата „Истина“, ние да сме прави без да мислим за последиците, че това ни самозакопава в нищото.
Като Божи деца животът ни протича спрямо Божият План, но ние сме тези които решаваме как да протече, дали да го изминем с Любов, Лекота и Щастие или да се вкопчим в Неразбирането и доказването на някакви наши разбирания(истини), които всъщност се явяват Неразбиране към самите нас.

Обичам Ви! 💓
6.07.2020 г


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *