Дух, Душа и Тяло/07.07.2020

Скъпи Сродни Души, днес ще пусна още една тема от новата поредица “ Дух, Душа и Тяло „, това е Прелюбодействие.

Често попадаме в ситуации в които подлъгани от хормоните или подпинали, престъпваме 7-та Божия Заповед – Непрелюбодействай. Бих искал да разгледаме това наше деяние от Енергийна гледна точка, какво всъщност се случва когато, често имаме нерегламентирани интимни контакти с противоположния пол.

Тази тема е доста конфузна за някой, други я поощряват, а пък трети нямат нищо против, но всъщност всички трябва да се замислим, какви Енергийни последици има при такова деяние.

Когато сме с някой в интимност, ние обменяме и Енергии, нашите тела буквално се сливат в едно Енергийно тяло, както мъжът така и жената приемат част от Енергиите на партньора, тези Енергии се закодират в нас, но какво е това закодиране? Закодирането е външна намеса или чужди Карми в нас, които ние впоследствие ще трябва да отработваме, ще дам пример за това:

Ако мъжът притежава Карма която е свързана с Насилие, то тази Карма влиза в нас и в един момент, жената започва да проявява такива наклонности към Насилие, без преди това да ги е имала, в този случай жената ще трябва да Отработва и Насилието което е приела от мъжът при сношението.

Не напразно целомъдрието и моногамната връзка са много ценени още от древността, именно заради по-голямата чистота на Душата, но днес тези неща са Неосъзнати, много хора не знаят и ако са тръгнали по Духовният Път, това нещо би могло да доведе до наистина големи Изпитания, които да Изчистят тази Душа от всичките неща които е приела допълнително в интимните си връзки.

Защо пиша тази тема – ние сме на прага на 5-то измерение, при което Чистотата на Човека е много важна, без тази Чистота, без да сме Отработили голяма част от Негативите, ние няма да можем да продължим. Продължавайки подобен начин на живот, трудно би могло да се Отработят, както Личните така и чуждите Негативи, това е много работа, не би стигнало времето, а самия човек едва ли би издържал на толкова много Изпитания.

Темата е кратка, но е важно да го знаем, не само заради това което написах, но и за това да внимаваме с кой сме, случайните връзки с готиния пич или мацка, биха ни създали много главоболия, може да се превърнем в човек, който не бихме искали да бъдем и да се Отдалечим от Духовността.

Обичам Ви!❤️
7.07.2020 г


1 коментар
  • Diana Petkova каза:

    Учителю Благодаря ви за интересната тема!Когато в едно семейство единия обича развлеченията и после това за него е нещо обикновено!То трябва ли другия да изплаща това за което няма вина!Че живеят заедно но са семейство с различни разбирания !🙏💞💞💞🙏

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *