Рецепти за Божествена Любов/07.07.2020

Скъпи Сродни Души, днешната тема в “ Рецепти за Божествена Любов “ е Миролюбието, това е тема която обхваща много голям материал, но ще се опитам да Ви предам най важното което ни трябва, за да се приближим до Божествената Любов.

Много от нас са започнали живота си като част от семейството и това семейство се явява кръгът в който се разпростира нашата Любов, след което имаме наше собствено и тази Любов се разширява още повече, имаме си приятели, деца и т.н. и нашата Любов винаги се разширява и Сърцата ни се Отварят за все повече хора, животни и растения. Миролюбието е всъщност Отваряне на нашите Сърца в Глобален мащаб, без да поставяме граници или да казваме, че нещо не ни харесва. Изглежда лесно, но всъщност е трудно постижимо, защото не можем да премахнем Бариерите на нашето собствено съзнание. Бих искал да Ви предложа метод, чрез който да постигнем това, той е много прост и ефикасен, не изисква никакви усилия или лишения.

Когато се Молим, ние най често го правим в собствен род, Молим се за себе си, за децата си, но ако помислим мъничко може да стигнем до извода, че на Земята има много хора с подобни проблеми и те също се нуждаят от Помощ. Ако започнем да се Молим и вместо да казваме МЕН, го заместим НАС – тогава Молитвите ще бъдат изпратени и до всички хора. От Чисто Духовна гледна точка, какво се случва?

Когато ние се Молим за Цялото, Молитвата се увеличава като сила 10 пъти, защото Бог Много Цени това, да сме Задружни, тоест тази Молитва ще ни помогне многократно повече и не само на нас, но и на други хора. Нещата са такива, че всеки трябва да се Моли за всички, това не означава, че Молитвата ни ще бъде по-слаба към нашите нужди, а напротив по-силна, по този начин ние си Помагаме взаимно един на друг и всъщност, когато повече хора се Молим по този начин за един и същ проблем се създава Егрегор, който Помага на всички хора с такъв проблем. Това не е ли прекрасно!

Молейки се по този начин, ние постепенно изграждаме чувството за Цялост, мисълта че Помагаме на другите, Отваря Сърцата ни и не само това, започва процес за Приобщаване към Вселенското Царство, което е Път към Бог и Божествената Му Любов.

Молейки се по този начин, ние се превръщаме в Божи Служители и започваме да творим заедно с Него, като Сам Господ ще връща всичко това което сме сътворили към нас, като Благополучие и Щастие. Ще започнем да Издигаме Вибрациите си много по-бързо, ще се Отворим напълно към Всичко което ни заобикаля, ще започнем да изпитваме нужда да бъдем заедно и да си Помагаме.

Но какви са тези Бариери, това всъщност е нашето Самолюбие, което ще подложи на Съмнение това , ще го Отрече напълно мислейки, че ние няма да можем да си помогнем споделяйки Молитвите с другите, преборим ли Себелюбието, вече нищо не може да ни спре и Разгръщането ще е факт за много малък период от време. Представете си каква Сила е това, много Хора да се Молят за Всички за един проблем.

Обичам Ви!💓
7.07.2020 г


1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *