Дух, Душа и Тяло/08.07.2020

Скъпи Сродни Души, днешната тема по молба на Р. Петкова в поредицата “ Дух, Душа и Тяло “ е относно Пламък Близнак.

Пламък Душите са една Душа, която решава да се раздели на две, като отделни Души с цел да усвоят повече уроци за по-кратък период от време. Бог не разрешава на всички Души да се раздвояват по този начин, само тези които са по-настоятелни и находчиви, те са раздвоени най често, докато Душата не се издигне в Йерархията на Небесното Царство.

Как си въздействат тези Души когато са се въплътили и живеят на Земята. Когато Бог е отредил тази Души да се срещнат, те се познават мигновено, те усещат, че имат нещо общо в момента в който се видят, привличането между тях е много силно, даже бих казал изпепеляващо, но тук идва и другият момент, че много често те се виждат, за да придобият Опит и се подложат сами на Изпитания, те най често страдат от своята Любов. Тяхната Любов е много силна, но и раздялата им е много болезнена, като при раздялата те успяват да изкарат наяве всички свой тъмни страни. Много хора биха казали, че това е много тъжно, но от Духовна гледна точка те си Помагат, за да Отработят собствените си Негативни Емоции и Поведения.

Когато Душите се разделят, те най често не се виждат повече, макар никога да не се забравят и винаги мислят един за друг.

В много редки случаи, тези Души Отработвам самостоятелно нещата които са изкарали след раздялата от себе си и в последствие, след година две, те отново заживяват заедно, тогава тяхната Любов е многократно по-голяма и буквално изпепеляваща, те усещат, че са едно и един без друг не могат, Любовта им е напълно Безусловна и напълно се приближават до Божествената Любов, много е трудно да се опише такава Любов, Чиста и Свята.

Аз имах възможността да срещна моя Пламък Близнак и раздялата ни бе наистина много болезнена, но и Плодотворна, имено защото пиша тези неща, но ако Бог е отредил да се срещнем отново това е Истинско Щастие.

Пламък Близнаците не се виждат при всяко прераждане, средно за пет живота, по веднъж, това е така защото би могло да си създадат Карма, с която вместо да се Разгръщат да се наложи да отработват стоейки животи наред без развитие, твърде е опасна тяхната Любов, защото е силна и изпепеляваща, не всеки би могъл да издържи такава раздяла. В историята има много случаи в които единия се самоубива, защото му е невъзможно да преживее тази раздяла, тогава тези Души се разделят за дълъг период от време, докато не се Изчисти тази Карма и едва след това им се разрешава да се видят отново.

Много често Душите се прераждат на различни планети, тогава те отново си имат своята връзка помежду си, като винаги гледат замечтано към звездите. Пламък Близнаците винаги имат Духовна връзка, където и да са, винаги се търсят един друг, това е много мъчително, защото те никога не са Удовлетворени при другите си връзки, винаги търсят нещо различно, без да знаят какво. Това е една от причините поради която, не се позволява на всички Души да се Раздвояват, те винаги търсят своята половинка.

Обичам Ви!❤️
8.07.2020 г


1 коментар
  • Diana Petkova каза:

    Благодаря ви Учителю за интересната тема която е в това Послание! Не съм много запозната със живота на Пламъците Близнаци!Чела съм в някой книги че не винаги се раждат на едно и също място поради тази причина! Мисля че не могат и да бъдат едно семейство но не съм много сигурна в това!Благодаря ви за интересната тема! 🙏🧡💛💙💚💜🙏

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *