Дух, Душа и Тяло/08.07.2020

Скъпи Сродни Души, днес изпълних една молба с темата за Пламък Близнаци, следващата тема в “ Дух, Душа и Тяло “ е Мерзостта.

Мерзостта е едно Неблагодарно деяние, което е причинено от нашето ЕГО, много хора без да разбират Проявяват Мерзост към свойте най-приближени и към Господ, но какво е всъщност това негативно поведение?

Мерзостта идва от ЕГОТО и се Проявява чрез нагло отношение към близките, ще започна с пример, за да ви бъде по-ясно:

Когато някой зависи от друг човек и този друг човек започва да се Гаври с това положение на безизходица, като го кара да се Чувства Виновен, да го принуждава да се унижава и най коварното, да го принуждава да се отчайва от това му положение на безизходица. Много често можем да видим такова отношение в работата, но ние хората го проявяваме и към Бог. Когато започнем да се Молим, ние изискваме от Бог да ни Помогне, но в същото време ГО хулим за нашето състояние, това наше Поведение е също Мерзост, то е по-висока форма на Неблагодарност. Бог много пъти ни Прощава тези наши деяния, но ние най-често въобще не Осъзнаваме, че го вършим, това се пролича и при днешното послание от Бог, но защо не го Осъзнаваме?

Когато ни се струпат много проблеми, ние започваме да недоволстваме и то от всичко, съвземаме се, чрез Молитви и след време пак забравяме за Бог, когато изпаднем отново в затруднено положение, ние отново го търсим, чрез Молитвите и какво се получава, че ние сме зависими от Него, но когато сме добре, забравяме за Бог и ако това не е Неблагодарност. В тази тема всеки трябва да помисли сам за себе си, колко пъти е правил това и дали се е сещал да Благодари, когато вече се е съвзел, аз знам отговора, но е нужно всеки сам да помисли за себе си.
Много хора не Осъзнаваме, че проявяваме Мерзост и към свойте близки, които са зависими от нас, най често това са майките, които от Любов и тяхното виждане за Добро развитие, принуждават децата си да ги слушат безпрекословно, те дотолкова се вманиачават, че Любовта изчезва напълно и всичко се превръща в някакъв Театър, в който единия, чрез войнственото си поведение надделява над другия, а другият поради това, че му е родител се чувства задължен да изпълнява волята на майката. Много животи са пропилени по този начин, Съдби които буквално са сринати само и само да се угоди на родителя.

Скъпи Майки, много Ви Моля, Вие не сте Бог, Вие не знаете кое е най-доброто за децата, това е работа на Бог, не на вас, вие сте ги отгледали, това е ваше задължение, но да решавате, че синът ви или дъщеря ви трябва да са доктори, а те да имат склонност към други неща, това е много голям Грях, защото вървите срещу Божията Воля. Когато някое дете Проявява склонност към нещо, значи то му е Дадено от Бог и това е неговият Път, за да бъде Щастлив, вие с вашите амбиции проваляте неговото Щастие и Живот, когато решите да предприемете такива действия помислете си срещу кой се противопоставяте и дали вие сте тези които знаят всичко, независимо от вашият житейски опит.

Май доста се развълнувах, но всяка дума и нарицание са си на мястото, защото съм виждал много такива примери и те обхващат голяма част от хората на Земята.

С това бих искал да приключа тази тема и отново да Ви Помоля, да помислите върху всяко нещо което води до Мерзост и това да сме Неблагодарни.

Обичам Ви!❤️
8.07.2020 г


1 коментар
  • Diana Petkova каза:

    Благодаря ви Учителю за информацията! Но има случай когато още от малки децата каквото и да им говориш са решили че няма да те слушат какво им се говори !И когато сгрешил тогава им идва на ум да търсят помощ било от майка или баща!Без да мислят че от грешките страдат всички заедно!🙏💞💞💞🙏

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *