Дух, Душа и Тяло/08.07.2020

Скъпи Сродни Души, днес изпълних една молба с темата за Пламък Близнаци, следващата тема в “ Дух, Душа и Тяло “ е Мерзостта.

Мерзостта е едно Неблагодарно деяние, което е причинено от нашето ЕГО, много хора без да разбират Проявяват Мерзост към свойте най-приближени и към Господ, но какво е всъщност това негативно поведение?

Мерзостта идва от ЕГОТО и се Проявява чрез нагло отношение към близките, ще започна с пример, за да ви бъде по-ясно:

Когато някой зависи от друг човек и този друг човек започва да се Гаври с това положение на безизходица, като го кара да се Чувства Виновен, да го принуждава да се унижава и най коварното, да го принуждава да се отчайва от това му положение на безизходица. Много често можем да видим такова отношение в работата, но ние хората го проявяваме и към Бог. Когато започнем да се Молим, ние изискваме от Бог да ни Помогне, но в същото време ГО хулим за нашето състояние, това наше Поведение е също Мерзост, то е по-висока форма на Неблагодарност. Бог много пъти ни Прощава тези наши деяния, но ние най-често въобще не Осъзнаваме, че го вършим, това се пролича и при днешното послание от Бог, но защо не го Осъзнаваме?

Когато ни се струпат много проблеми, ние започваме да недоволстваме и то от всичко, съвземаме се, чрез Молитви и след време пак забравяме за Бог, когато изпаднем отново в затруднено положение, ние отново го търсим, чрез Молитвите и какво се получава, че ние сме зависими от Него, но когато сме добре, забравяме за Бог и ако това не е Неблагодарност. В тази тема всеки трябва да помисли сам за себе си, колко пъти е правил това и дали се е сещал да Благодари, когато вече се е съвзел, аз знам отговора, но е нужно всеки сам да помисли за себе си.
Много хора не Осъзнаваме, че проявяваме Мерзост и към свойте близки, които са зависими от нас, най често това са майките, които от Любов и тяхното виждане за Добро развитие, принуждават децата си да ги слушат безпрекословно, те дотолкова се вманиачават, че Любовта изчезва напълно и всичко се превръща в някакъв Театър, в който единия, чрез войнственото си поведение надделява над другия, а другият поради това, че му е родител се чувства задължен да изпълнява волята на майката. Много животи са пропилени по този начин, Съдби които буквално са сринати само и само да се угоди на родителя.

Скъпи Майки, много Ви Моля, Вие не сте Бог, Вие не знаете кое е най-доброто за децата, това е работа на Бог, не на вас, вие сте ги отгледали, това е ваше задължение, но да решавате, че синът ви или дъщеря ви трябва да са доктори, а те да имат склонност към други неща, това е много голям Грях, защото вървите срещу Божията Воля. Когато някое дете Проявява склонност към нещо, значи то му е Дадено от Бог и това е неговият Път, за да бъде Щастлив, вие с вашите амбиции проваляте неговото Щастие и Живот, когато решите да предприемете такива действия помислете си срещу кой се противопоставяте и дали вие сте тези които знаят всичко, независимо от вашият житейски опит.

Май доста се развълнувах, но всяка дума и нарицание са си на мястото, защото съм виждал много такива примери и те обхващат голяма част от хората на Земята.

С това бих искал да приключа тази тема и отново да Ви Помоля, да помислите върху всяко нещо което води до Мерзост и това да сме Неблагодарни.

Обичам Ви!❤️
8.07.2020 г


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *