Послание от Бог/09.07.2020

Скъпи Сродни Души, напоследък ни дават доста послания, днес пристигна послание и от Учителя Терн, той е от съзвездието Гоби и би искал да ни помогне със съветите си.

Скъпи деца на Бог, предстоят ви прекрасни промени, които целят вашето Духовно израстване, ние Извисените учители от съзвездието Гоби сме с вас и ви помагаме във вашият преход. Тук при нас този преход вече премина и ние искаме да споделим нашият опит.

Много хора и при нас не успеха да извършат прехода и бяха се преродили на Земята и сега са сред вас, те ви помагат, ще ги познаете по прозорливата им мисъл, те ви съветват непрекъснато, много от вас не знаят, че са от Гоби, там са живели в предишни животи.

Това което е важно да знаете, че всички ние сме плътно до вас и ви помагаме с напътствия и съвети. Повечето от вас ще преминат към 5-то измерение, а тези които не успеят ще се преродят на друга Планета. Ние от Гоби следим всяка промяна която настъпва, изпращаме ви много от Енергиите и ви зареждаме със Златна Светлина. Някой от вас ме познават, Аз работя от много време на земята, някой ваши Духовни Учители на Земята създадоха система Канализирана от Нас, чрез която се лекува Карма, Ангел е добре запознат с нея и би ви упътил към хората които я практикуват.

Вашият Баща -Бог и Учителя Терн
9.07.2020 г


1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *