Послание от Бог/09.07.2020

Скъпи Сродни Души днес отново имам послание за нас.

Скъпи мой деца, вчера споделих някой неща относно това което предстои и бих искал да ви споделя, че Вселената наистина е Благосклонна към Българите. България е била винаги центъра на Духовно развитие и от тук са тръгвали винаги всички Духовни промени та дори и Исус, нищо, че се води от Витлеем, но всъщност той е бил роден на тогавашната Българска Земя, това ви го казвам, за да разберете колко сте важни като нация за цялата Вселена и че във вас е закодиран Вселенски код който се разгръща по цялата Планета. В България са се раждали много Извисени Учители и те са започвали своя път от тук имено и заради това, че в България е скрита и голяма част от Вселенското Знание. Има много древни места при които в момента в който се докоснете до тях все едно се свързвате с цялата Вселена.
Св. Иван Рилски е един от тях който закриля цяла България. Днес той ще ви сподели някой неща.

Скъпи мой Съграждани аз съм Иван Рилски, много от вас се уповават на мен и аз съм до всеки които търси подкрепата ми. Искам да ви споделя, че с Българя всичко ще е наред, повечето хора ще успеят да преминат към петото измерение, но това не означава, че сте привилегировани, а напротив на вас се пада отново честа да извисите Бог, цялата Планета и всичко живо на нея. Знаете моя житейски път и през какво съм преминал и именно това ви очаква и вас. Пътя е много труден и е пълен с препятствия, но всичко е както за ваше добро, така и за доброто на Майката Земя. Искам да ви уверя, че около вас са безброй Извисени Учители които ви помагат, за да можете всички да се превърнете в Божи Служители. Има някой от вас които нехаят, не се притеснявайте, това си е техен избор. Молете се всяка сутрин и вечер, призовавайте Бог и Мен за помощ, знайте че всичко което се случва е за доброто на всички.

Скъпи мой деца, вие сте Благословена Нация и Аз много разчитам на вас, за да осъществя моя промисъл за Цялата Планета и за това всички да бъдат Щастливи. Знайте, че пътя е много трънлив и е изпълнен с Изпитания които целят да премахнат всичко негативно от вас. Постепенно ще започнете да усещате все повече Моето присъствие както и присъствието на всички Извисени Учители около вас, не се стряскайте, а се доверявайте, много хора ще започнат да ме чуват като шепот в съзнанието, знайте че всички ниши същества са вече премахнати от България и само Извисените Учители и Аз сме тези които ще сме свързани с вас, целта ни е всички да се превърнете в Достойни и Чисти Божи Служители.

Вашият Баща – Бог и Св. Иван Рилски
9.07.2020 г


1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *