Дух, Душа и Тяло/10.07.2020

Скъпи Сродни Души, след днешното Послание на Нашият Баща-Бог, изникна въпроса, какво е редно да консумираме, как е най-добре да се храним. Темата е провокирана от само себе си и тава са Съветите на Нашите Духовни Водачи.

Храната ни трябва да е изключително растителна, нужно е да се съобразяваме с произхода и, защото много от производителите използват забранени пестициди. Също така тя трябва да е и разнообразна, много хора биха казали, че хубавите растителни продукти и ядки са много скъпи и това е така, но бихме могли да не купуваме и най скъпите, а да се съобразяваме спрямо възможностите си.

За в момента може да се консумира млечни продукти, при тях няма проблем, единствено при яйцата, някой хора биха усетили неразположение, но те не са свързани с Вярата за която ни казаха.
Риба за в момента също може да се консумира, тя на по-късен етап, ще се прояви като проблем.

Когато се храним не трябва да има много видове ястия, ако е едно е по-добре, когато са много видове, организма ни се товари много, изразходва много Енергия, за да я обработи и в един момент, вместо да поемем Енергия, ние я изразходваме, започваме да се подуваме, което е загуба на Енергия, тялото ни е затормозено и започва да губи голяма част от Енергията.
Преяждането всъщност е навик, трябва да се научим на по-малко количество храна. Голямото количество храна е навик, а не нужда.

От година и половина не консумирам месо и се чувствам наистина Добре, основно хапвам зърнени култури, по-малко зеленчуци и много сладко, сладкото се явява като нещо без което не мога, но за сега всичко е наред, ако е нужно и него ще намаля. С този пример исках да ви кажа, че много хора се заричат, че няма как да спрат месото, но ето, че Бог го е измислил и трябва да се научим, че няма невъзможни неща, въпрос на Приемане, а не на Съпротива.

При някой хора вече се проявяват симптоми, кожата им започва да променя цветът, не се страхувайте, все още в България е рано за този вирус, той ще пристигне при нас след около два месеца, но тези симптоми които имат хората са като предупреждение и трябва да се отнесем към тях с голяма сериозност. Започнете още от сега да се опитвате да спрете месото, опитайте знаейки, че може по всяко време да си купите месо, ако не успеете. Защо Ви казвам това, заради Съпротивата която бихте изпитали когато ни ограничат.

Пропуснах да добавя за животните. За тях месото няма да е токсично, защото всички животни са приели от тези енергии и за тях не е опасно.

Обичам Ви!❤️
10.07.2020 г


1 коментар
  • Diana Petkova каза:

    Благодаря ви Учителю за информацията! Хората който са свикнали с месото ще им бъде трудно. Но аз този период преминах преди 15години когато се реших на тази стъпка понеже в Испания консумират прекалено много това дава отвращение поне за мен беше така!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *