Послание от Бог/10.07.2020

Скъпи Сродни Души, днес Бог ни подсеща за нашата Неблагодарност.

Скъпи мой деца, много от вас мислят, че могат да се измъкнат от предстоящите събития и въобще не хаят за това което предстои, бих искал да ви споделя конкретно какво ви предстои какво целя и към какво се стремим.

Изпитанието което предстои изисква от вас пълна концентрация на Духа и не само това ами и на Тялото. Както загатнах то е свързано с храната ви, много от вас ще престанат да ядът каквото и да е било месо, целта е да се спре поголовното избиване на животни. Ще тръгне болест която ще засегне вашата кожа и ще са ви нужни месеци наред, за да се оправите. Както обещах, смъртни случаи няма да има. Болестта ще е коварна и ще е свързана с консумацията на месо. Животните приеха енергии които превърнаха тяхното месо в токсично за вас.

Целта както ви казах е да се спре убиването на животни, но и да се изчистят вашите тела. Когато спрете месото ви препоръчвам да си изчистите телата с познатите ви методи от глисти и други паразити.

Новите енергии които ви пращаме са много тежки и чистото ви тяло ще ви помогне да ги усвоите по лесно.

Ако някой от вас реши да продължи с месото сам ще си е виновен, за напред няма да се допуска консумацията на никакво месо. Заразата е започнала, но все още не сте я осъзнали, ще мине време докато асимилирате какво се случва.

Вашият Баща – Бог
10.07.2020 г


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *