Послание от Бог/10.07.2020

Скъпи Сродни Души, както и очаквах изненадите не свършват. Учителя Терн, въпреки моето Нежелание ме Помоли да ви предам и това Послание.

Скъпи деца на Бог, много от вас не Вярват в Светлата Сила и подлагат на съмнение всичко което се предоставя като помощ за вашето Духовно Развитие. С Ангел се знам от около 3 години и сме се свързвали с него, той израсна в това което е и чрез нашата подкрепа. Ние от Съзвездието Гоби много ценим всяко Душа която иска Доброто на Всички и именно заради това го накарахме да ви предостави тази информация, въпреки неговата Съпротива, но тъй като сърцето му обхваща цялата Вселена, той пренебрегна себе си, за да може да ви помага. Искам да знаете, че той е защитен от всякакви посегателства и е от дясно на Бог, ако ме разбирате какво ви казвам, той ви е пратен, за да ви помогне да преминете този преход и всяко посегателство върху него ще бъде смятано като посегателство към Бог.
Аз като част от този преход съм тук, за да ви помагам, ние сме цяла армия от съзвездието Гоби и работим усилено с всеки от вас, всяко съмнение в достоверността на тези думи е за ваша сметка. Това което ви очаква е меко казано тежко и ви съветваме да спрете да се съмнявате и да се оставите да ви поведат. В Българя не са много Духовните Учители въплътени в тела и именно заради това няма да толерираме никакви посегателства срещу тях, попивайте мъдростта която ви Даряват, защото тя идва от Бог и няма откъде да я научите.

Вашият Баща – Бог и Учителя Терн.
10.07.2020 г


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *