Дух, Душа и Тяло/11.07.2020

Скъпи Сродни Души, днешната тема в поредицата „Дух, Душа и Тяло“ е Светлата Сила.

Ние хората сме Учени, че Чудесата ги има само в приказките, но съм решен да Ви убедя, че Чудесата ни съпътстват непрекъснато през целият ни живот, но ние до толкова сме свикнали с тях, че не им обръщаме внимание и дори не Благодарим за тях.

При много от нас се случват най различни неща, но ние най-често ги обясняваме със случайността, примерно паркираме на място където винаги няма места, минаваме през поредица от зелени светофари, няма хора в банката, това са все мънички Чудеса с които сме свикнали, но всъщност не Осъзнаваме, че до нас винаги има Светла Сила, която ни съпровожда през целият ни ден. Когато започва денят, ние трябва да се Помолим за Помощ от тази Светла Сила, да ни Помага в работата, ангажиментите, Взаимоотношенията та дори и във веселието, тогава Тяхната Помощ ще бъде още по-голяма, а когато свърши денят, трябва да не забравяме да им Благодарим и то като изреждаме всяка Помощ която сме Осъзнали, защо е важно това? Те Винаги ни Помагат, но когато има Молитва и Благодарност, ние изпълваме целият Светъл Свят със Светлина, тази Светлина е нужна на Тях, за да могат да Помагат и на хора, които забравят да Благодарят. Защо е важно да изреждаме подробно всяко нещо което сме Осъзнали като Помощ, защото това ни помага да ставаме още по Осъзнати и в един момент, ние до толкова ще бъдем Осъзнати, че ще можем да виждаме Чудеса, за които преди това сме били слепи. Всичко това го пиша от собствен Опит, не оставям нищо на което да не Отдам Благодарността и в един момент Осъзнах, че няма и секунда от живота ми в който да не съм усетил намесата на Светлата Сила, която е непрекъснато с нас и върши Чудеса след Чудеса, животите ни се превръщат като приказки в които всички се Чувстваме Прекрасно, знаейки че във всеки един момент ни е оказвана Помощ. Винаги когато имаме нужда, можем да се Уповаваме на Тях и да Молим за още по-голяма Помощ.

Това е Истина, това е действителност, във всеки един момент на нас ни е оказвана Помощ, но има изключително много хора които САМИ БЛОКИРАТ тази Помощ от Светлината, но как го правим, как ги блокираме?

Много хора ми пишат за Помощ, защото са загубили Вярата, а понякога желанието си за Живот, но те не проумяват, че те самите предизвикват това си състояние на безизходица. Когато ни се случат някой неприятни неща, ние изпадаме в състояние на Самосъжаление, при което започваме да търсим Помощ от други хора, когато и там ударим на камък, започва истинското Обвиняване на Всичко и Бог и вместо да потърсим Помощ от Светлата Сила, ние се обгръщаме с облак от Негативни Емоции, наречен Егрегор, който блокира напълно намесата на каквато и да е Помощ към нас, заради това се казва, че всичко зависи от нас, тоест ако ние Обърнем Съзнанието си и започнем да четем Молитви сутрин и вечер, ако започнем да Осъзнаваме Негативните си мисли, започнем да ги трансформираме в Надежда за Щастлив живот, да започнем да Мечтаем за този Щастлив живот, тогава ние Обезсилваме този Егрегор, който сами сме си създали, Светлата Сила започва усилено да ни Помага да излезем от тази дупка, но както казах ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ НАС ДА ОБЪРНЕМ НЕЩАТА, ОТ НЕ ВЪРВЕЖ, КЪМ БЛАГОПОЛУЧИЕ.

Много съм писал за това, но май все още е малко и е нужно непрекъснато да се подсещаме, че Светлата Сила е Винаги до нас и Винаги се стреми да ни Помага така, че ние всички заедно да бъдем Щастливи.

Обичам Ви!❤️
11.07.2020 г


1 коментар
  • Diana Petkova каза:

    Благодаря ви Учителю от сърце за Посланието и нашите съвети към нас!Да бъде Волята на нашия Отец Небесен за всичко и всички! 🙏💞💞🙏

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *