Послание от Бог/11.07.2020

Скъпи Сродни Души и днес Господ ни напомня, че е с нас.

Скъпи мой деца, днес е специален ден защото много от вас започнаха лечение, изчистват телата си както вътрешно така и външно, много от вас Осъзнаха нуждата от ПРОМЯНА и са започнали този процес, за в момента около 20% от населението на Земята е направило промените в себе си и този процент ще нарасне до 50% след около месец. Много от вас дори не осъзнават какво се случва в тях, но предстоящата криза ще им помогне да бъдат по Осъзнати.

Ние всички сме не около вас, а вътре във Вас и работим заедно с вас, някой който се съмнява може да подложи всичко на съмнение защото и това е Добро за вас, чрез съмненията се изгражда Истинската Вяра, някой от вас може да пожелаят да се Съпротивляват, но и това е Добро за вас, в Съпротивата се изгражда Истинското Смирение, някой от вас може да прояви Неблагодарност, но тук вече нещата опират до натрупването на лоша Карма която ще отработват на друга Планета.

Много ваши земни Духовни Водачи изпитват затруднения от това, че не проявявате Благодарност и Любов към всичко каквото правят за вас и това ги много Обезсилва, те също са хора отдали живота си за ОБЩОТО БЛАГОПОЛУЧИЕ, независимо дали взимат пари или не, всичко в въпрос на нужди, но искреното им отношение към вас и желанието да ви помогнат на всяка цена остава на заден план и единственото което виждате са ПАРИТЕ, та нали истинското Щастие би трябвало да няма цена.

Вашият Баща-Бог.
11.07.2020 г


2 коментара
  • Diana Petkova каза:

    Да Бъде Волята ви Господи както на Небето така и на Земята! Благодаря ви за напътствията който ни давате от живота! Благодаря ви Учителю за всичко което правите за всички нас! Бъдете Благословени и ни водете по пътеките на нашия Житейски опит! 🙏♥️♥️♥️🙏

  • Мариянка Ангелова каза:

    Благодаря ти Учиителю Сен Дуно

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *