Дух, Душа и Тяло/12.07.2020

Скъпи Сродни Души, днес съм много развълнуван поради стачките които са предизвикани умишлено, заради които пиша тази тема. ЕГОТО И ВОЙНАТА.

Съвременната ни история има много примери на Войни, които са водени в които няма печеливши, а само Облагодетелствали се хора от тях. ЕГОТО е много коварна част от нас, което се стреми да ни изтъкне, чрез Национализъм, Патриотизъм и като хора, но когато то заговори, ние преставаме да мислим за нас, това нещо също го има като пример, както в ежедневието, така и в историята.

До сега водените Войни, стачки или каквито и да са войнствени действия са подтикнати от ЕГОТО на определени хора, които са се Облагодетелствали от това, тоест са спечелили пари, власт, слава и т.н., но е факт, че никога народа или ние хората, не сме печелили от такъв тип действия. Когато се отдадем на ЕГОТО и предизвикаме Гневът в нас, ние се потикваме към още повече Гняв, Недоволствие, та дори се стига и до крайност – Смърт, това би трябвало да насочи вниманието ни, че са Негативни Емоции, при което се вкарваме в поредица от тях и последствията са крайно плачевни. Нито една Война, не е имала печеливша страна, а само Облагодетелствали се хора, до този извод са стигали и много Мъдри хора преди нас, самите Държави или хора са си признавали тази тъжна Истина, но независимо от това, ние продължаваме да опитваме, чрез Война подтикната от нашето ЕГО. Когато говорим за промени е редно да погледнем и хора като Нелсън Мандела и Ганди, които чрез Вяра и Любов са успели да Променят Светът, а от тези промени са се Облагодетелствали милиони хора и то без капка кръв.

Аз съм жител на Майката Земя, нито съм жител на България, нито на Европа, та камо ли да се приобщавам към партии, това са бариери, отново създадени от нашето ЕГО, което използва максимата – РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ, което е типично проявление на ЕГОТО, ако искам да Служа на някой, то това е моят Баща-Бог, Който ни Учи на Вяра и Любов, но никога на Война и Гняв, Той винаги като Истински Баща ни Казва, да се Обединяваме, да се Подкрепяме, да вървим заедно и да си Помагаме, но никога не е Искал всеки сам да се оправя както е сега.

Тази стачка е подтикната от амбициите на определени хора, тази информация идва директно от нашият Създател, както писах и двата фронта са създадени изкуствено, използвайки невежеството на хората и желанието за бързи промени, но както вече сме се убедили, тези промени никога не са за Доброто на Хората. Многото стачки в миналото на които бяхме свидетели, не успяха с нищо да доведат към по-добър живот, а напротив стагнацията ставаше още по-голяма, но ние хората се залъгвахме с трохичката която ни даваха, а не виждаме, че те държат за себе си целият Хляб и ни залъгват с безкрайни обещания, които до ден днешен няма изпълнено нито едно.

На някои сигурно няма да им хареса това което пиша, а други ще се съгласят с мен, това няма никакво значение, всеки сам прави своят Избор спрямо неговото Духовно Развитие. Зная и съм убеден, че лошото не води до Добро, а към Гибел, че нито в една Война каквато и да е няма спечелили, това е Мъдрост която е хванала прах в книгите и ние все още не можем да си вземем Урока от множеството Войни които са се водили, а напротив насъскваме се един друг, както една жена която се опитва да агитира, да въстанем, това ли искаме, да се изядем един друг или да бъдем Щастливи, чрез Вяра и Любов.

Бих искал да Помоля всеки да отправи Молитва за хората които са се подлъгали и са излезли на улицата, те не са виновни, а жертви на Подли заговори с цел облагодетелстване.

Обичам Ви!❤️
12.07.2020 г


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *