Дух, Душа и Тяло/14.07.2020

Скъпи Сродни Души, днес също ми направи впечатление, Недоволството в някой хора и че не сме били съпричастни към стачките. Бих искал да внеса още малко разяснение, относно това, защо смятам, че това не е Пътя който трябва да поемем.

Когато стачкуваме, ние наистина се обединяваме, но забравяме това, че това Обединение е предизвикано от желанието за бърза промяна, което е плод на нашето ЕГО, нищо, че ме обвиняват, че аз робувам на ЕГОТО си, това няма никакво значение.

За да се промени нещо, тази промяна трябва да започне от самите нас, за да бъдем Добри, трябва самите ние да се превърнем в Добри хора, за да бъдем Честни, трябва самите ние да станем такива и така нататък и всъщност, за да променим нещо, трябва самите ние да се променим, ако ние не се променим, няма да има промяна и в цялото, това е Мъдрост която е повтаряна многократно, ВСЯКА ПРОМЯНА ЗАПОПВА ОТ САМИТЕ НАС, а не от парламента. Ние не можахме да си научим Урока от многобройните стачки, сваляне на правителство всякакви такива, че всъщност, нищо не успяхме да постигнем, именно защото не започнахме от самите нас, а очакваме другите да се променят. Идваха нови правителства, нови обещания, нови лица и в същност се оказваха същите, но с нови дрехи и с нови неизпълнени обещания и нещата стават все по зле и по зле, това не ви ли подсказва, че този Път не води към Добро, че той не променя живота, а напротив, Стачките вредят и служат за Облагодетелстване на други хора, единствено те имат полза от това, а не ние, защото до сега нищо не сме получили като подобряване начина ни на живот. Парите все не стигат, няма детски заведения, няма безплатно лечение, нищо, че си плащаме и въобще нямаме дори право да изкажем мнение и в изборите, защото всичко е платено и манипулирано и какво, сваляме и това правителство, отново влизаме в криза, отново идват новите лица накичени с обещания, а всъщност се оказват пак същите и пак ние се изпълваме с надежда и така до следващите стачки и това, ако не е кръг в който се въртим???

Всяка промяна започва от самите нас, ако ние се променим към Добро, ще променим и начина на живот, възпитанието на децата, които ще влязат в ръководството и ще променят цялата държава, няма кратък Път, има Път който започва от нас и стига до цялото Земно Кълбо, та дори и Вселената.

Аз не искам да участвам в политиката, моята Мисия на Земята е да ви помогна и поведа по Пътя на Истинските Промени, които са трайни, а не временно увеличаване на доходите, които се топът с поредното увеличаване на данъците и стоките. Нека всеки сам да реши, по кой Път да поеме, това си е неговото решение и никой не го вини, но Моля да престанете да Вините тези които са решили да променят себе си и всичко останало по начин който е траен, начин чрез който и вие самите ще се Облагодетелствате.

Обичам Ви!❤️
14.07.2020 г


1 коментар
  • Diana Petkova каза:

    Благодаря ви Учителю за интересната тема която засяга всички нас! Не виждам нещо да се е променило до сега!Трябва да има Любов в душите и сърцата ни за да има промяна!Но след като не се уважаваме и Обичаме какво да се промени!Нека да се учим от нашия Отец Небесен за Любовта и Търпението ме към всички нас който сме на Земята тук и сега! АМИН 🙏💞💞🙏

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *