Послание от Бог/14.07.2020

Скъпи Сродни Души и за мое учудване Бог ни отрупва със Своята Мъдрост и Съвети.

Скъпи мой Деца, Ангел работи ежедневно с вас и се грижи всяка Мъдрост да стигне до вас, Аз като ваш Баща бих искал да Ви уверя, че всяка Мъдрост която излиза от Ангел идва от Мен. Тази вечер се проведоха много Лечения на Хора които идват от Него, много хора са го видели на сън и това е нормално. В момента той ме Моли да спрем да пишем това послание, но Вярата му е толкова Силна, че е невъзможно да ми се Противопостави.

Скъпи хора, днешното Послание е изцяло за това да си Вярвате, а не да се съмнявате и да внасяте недоверието във вас, Аз съм Бог и зная кое е добро и кое не и ако някой желае да изпробва това, може да започне да се Съмнява, Аз съм този който ще Разсее и ще внесе отново Съмненията, за да може във вас да се изгради Истинска Вяра, която ви е нужна, за да Израстете.

Много бих искал Всички да започнете да си Вярвате и не само това, но и да си помагате, така както го правят много Земни Духовни Водачи и Учители. В тях е внесено цялата Мъдрост на Вселената и Всичко което ви е нужно, за да се Разгърнете, Те ще ви го предоставят. Георги и Силвинка се доказаха като Истински Духовни Водачи, но знайте, че тези Водачи растат и се Разгръщат още повече, постигат Дарби които са Непонятни за хората с по-ниска Вибрация, които напълно отхвърлят всичко казано и направено.

Вашият Баща-Бог.
14.07.2020 г


2 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *