Рецепти за Божествена Любов/14.07.2020

Скъпи Сродни Души, днешната тема в „Рецепти за Божествена Любов“ е Страхопочитание.

Страхопочитанието е вид Емоция, която съдържа Страх и Уважение, но всъщност тя крие и свой Негативни Поведения, които бих искал да разгледаме.

Страхопочитанието трябва да се отнася за Бог, но всъщност, ние го проявяваме и в работата, като се Страхуваме от нашият Шеф и същевременно го Почитаме, но ние ще говорим за Духовният Аспект.

Страхопочитанието е Емоция която е залегнала от векове в нашият живот, бит и Религия, но защо всъщност трябва да говорим за Страх, при условие, че Бог ни Учи да не се Страхуваме, може би много хора са си задавали този въпрос и аз като вас съм си го задавал и стигнах до убеждението, че това е внесено допълнително в Религията, за да може да се контролира населението, да изпълняват заръките на Църквата, а не на Бог.

Бог ни Учи да не се Страхуваме, напълно да МУ се Доверим, да МУ Вярваме, а Църквата ни учи да се Страхуваме, това е пълно противоречие. Бог не наказва, наказанията си ги причиняваме ние, чрез Съпротиви, Гордост, Надменност и Страх, но защо всъщност е навлязло убеждението, че Бог наказва, отговора е – манипулиране на Населението с цел тяхното покорство, че Висшия ще ни накаже. Ние знаем, че Бог винаги се стреми да ни направи по Негово Подобие и Истински Щастливи и отново това ни знание противоречи на ученията на Църквите, но все пак не бих искал да внасям Ненавист към Църквите, защото те освен, че ни учат на това, подканват населението към Любов и Вяра. Искам да ви кажа, че независимо от всичко те са много Добра Институция в която ни учат на Любов и Вяра, както и на Благодарност с Почитане на Извисени Учители, Светци, Ангели и Архангели, единственото е, че внасят Страх, който не идва от Бог и знаейки това, ние спокойно бихме могли Съзнателно сами да Неприемаме Страха, а само да се отдадем на Молитвите, без Страх.

Много мой колеги отхвърлят напълно разни Учения, Институции, или Вярвания, заради някакви несъответствия, но ние като Истински Божи Деца е нужно да знаем, че всичко което учи на Любов, Вяра, Благодарност и Смирение е Добро, а нещата които не са така както ги знаем, може просто да се игнорират, знаейки, че те са внесени, заради амбициите на някой. Много е лесно да манипулираш населението, когато е в беда, много е лесно да внесеш Вярване за нещо, когато някой са намира в Безизходица и именно това се е случили през вековете, възползвали са се от Църквите, дори да водят Войни, а Бог никога, не БИ Искал това, ако Той иска да разреди населението е достатъчно едно бедствие, ако иска да накаже някой, достатъчно е да не бъде с него и той сам ще се затрие, като удавник в собствените си Страхове и Негативни Емоции.

Надявам се да сте ме разбрали какво искам да Ви кажа, аз всеки ден ходя на Църква, защото там се чувствам добре, Църквите винаги се изграждат на Енергийни места, които те почистват и зареждат, така, че аз се чувствам Добре, изпълвам се с много Енергия и ми става Леко и Свободно.

Обичам Ви!💓
14.07.2020 г


1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *