Дух, Душа и Тяло/15.07.2020

Скъпи Сродни Души, днешната тема в „Дух Душа и Тяло“ е Прераждане.

Когато Душата е при Нашият Баща-Бог, тя копнее да се Прероди, за да се изпълни с нови Мъдрости, чрез които се Издига и става по-силна.

Душите много пъти се Прераждат, една Душа може да стигне до 200 прераждания, докато се издигне в Йерархията на Небето, тези Прераждания са много важни, те са училище за Душата, така както пращаме нашите деца да се Учат в училище, така и нашия Създател ни праща на Училището наречено Живот, те изграждат всички необходими качества които са нужни за Извисеният Учител. Душата започва от най-ниското стъпало, което е Ангел, издига се постепенно, всяко Прераждане допълва Душата с нови Страдания в които всъщност се крие Мъдростта. Ние на Земята копнеем за Мирен и Спокоен живот, но те копнеят за Страдания и тук има голямо противоречие.

Но как се случват нещата, така, че едновременно Душата да е Удовлетворена, а и ние да сме Щастливи, предполагам, че този въпрос ни интересува всички, защото ние копнеем да бъдем Щастливи и да живеем Добре. Бог Ръководи всеки един процес свързан със Изпитанията, Той знае кога Душата трябва да се подложи на заложените Изпитания, които Душата желае да преживее и кога ние трябва да си починем и да Бъдем Щастливи, Той никога не Позволява Душата да изтормози Аватара, които сме ние, винаги внася Баланс в Живота. Бог е Отредил точно определени Изпитания през които трябва да преминем, за да се издигнем Духовно, точно определени Ситуации, Взаимоотношения и реално нашият живот протича по точно определен начин, както сме казвали, ние имаме право да избираме, как да протекат тези Изпитания и правото да изберем, по кой път да поемем в моментите когато ни е даден избор от няколко варианта или няколко Пътя, но който и от тях да изберем, живота отново продължава под Строгият контрол на Бог, през нужните ни Изпитания, които всъщност ни Учат на Мъдростта която и Душата Желае, но как точно се случва това е работа на Бог. Той във всеки един момент Знае какво ни е нужно, знае какви Емоции ни тревожат и чрез Изпитанията, Той Урегулира тези Негативни Емоции и ни Учи да бъдем Истински Щастливи и оттук можем да си направим извода, че колкото по-бързо си научим Уроците, толкова по Щастливи ще Бъдем. Всяка Съпротива, Неприемане водят до усложнения, Бог винаги Знае как да се справи и с това, добавя още няколко Изпитания, за да ни научи на още Мъдрост и отново ни връща в Пътя който трябва да бъдем, Път който ни води до Истинските неща, Истинско Щастие, Истинската Любов и Истински Взаимоотношения, всяко останало е Дар от Бог, като работата, имотите или всичко Материално което остава на Земята, когато се приберем при Създателя си.

Има хора които не успяват да си научат Уроците, колкото и Изпитания да преминат, тези хора живеят много труден Живот, до самият им Край, има хора които изплащат Карма и целият им живот преминава в това, те също не могат да постигнат Истинските неща, защото Душата иска в това Прераждане да изплати всичките си Карми и в следващите да продължи напред, но защо Бог Допуска това, защото тези Карми касаят и Други Души, когато тези Дългове не са изплатени, Душите не могат да продължат да се Разгръщат, заради това има просяци, има хора с недъзи, има хора с тежки Емоционални проблеми и има хора които цял живот са черногледи.

Бог е Милостив към всеки от нас, но понякога ние самите МУ обръщаме гръб, като се Съпротивляваме, той се стреми да задоволи всяка наша нужда, но ние сме толкова черногледи, че започваме да създаваме Егрегори които ГО блокират, блокират и нас. Много често ми се случва да помагам на такива хора, казвам им как да неутрализират тези Егрегори, за да може Бог да им Помогне, но твърде често хората търсим бързи развръзки, като чели всичко става с вълшебна пръчица и не желаем да работим сами, за да си помогнем, винаги търсим начин, някой друг да свърши работата, винаги се вглеждаме в другите и се тормозим, защо са Добре, ами те са Добре защото нямат черен Облак над главите си, който да спира Доброто в живота. Нужно е всеки сам да се захване за работа, да започне да чете Молитви, Сутрин и Вечер, да започне да бъде по Осъзнат за всяка своя мисъл и така да обърне нещата, да неутрализира Негативният Егрегор и да създаде Егрегор който да му помага. Чрез Молитвите Сутрин и Вечер, ние зареждаме този Светъл Ореол с Добронамереност и той става все по Силен и по Силен, докато не стане достатъчно Мощен и не започне да променя Живота ни.

Тази информация е много важна за всеки, трябва да се научим да си създаваме Светли Егрегори, които да ни помагат, а не да създаване буреносни облаци и след това да се чудим каква е тази поредица от градушки и защо не ни върви.

Обичам Ви!❤️
15.07.2020 г


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *