Дух, Душа и Тяло/16.07.2020

Скъпи Сродни Души, днешната тема в поредицата “ Дух, Душа и Тяло“ е Майтапът. Тази тема може да се стори много глупава за някой, но бих искал да вникнем по-надълбоко и по точно, относно Черният хумор.

Твърде често си позволяваме да изкажем наше становище, но предложено като Майтап, бил съм свидетел на много такива случки, когато чрез Майтап се засегне дълбоко Психически Човек и именно за този Черен Хумор бих искал да поговорим.

Черният Хумор е много коварен способ за изказване на мнение, когато го направим по този начин, ние се Самозаблуждаваме, че това е просто Майтап, за да се посмеем, но всъщност израза Самозаблуждение би трябвало да ви подскаже, че произлиза от ЕГОТО, което успява да ни заблуди, че всичко е несериозно и е просто Майтап, който всъщност наранява отсрещната страна, а след като вредим на някого, би трябвало да го причислим към Греховете, нищо че не е упоменат, същото както Лъжата, вредим на себе си и на някой друг, така и тук, вредим на себе си като се Самозалъгваме и на отсрещната страна като го упрекваме за нещо, всъщност тук се появява вече и това, че Виним някой за нещо и всичко това има общ знаменател ЕГОТО, което иска да ни изтъкне на гърбът на друг, като му Навредим и го Виним.

Когато ЕГОТО работи, то не подбира средства, може до такава степен да унижи човек, че той да не може да се съвземе дълго време, когато му вредим по този начин, ние го вкарваме един вид в депресия и то само, за да си угодим на нас и ЕГОТО, като подизпълнител на това пъклено деяние.

Трябва да ценим всеки един от нас, като индивидуална и уникална личност, всеки от нас има по нещо специално в него, ако ние не сме внимателни, може да сринем този човек, той може въобще да не Разгърне себе си и свойте Способности. Много майки на Майтап винят децата си “ ти си мекушав, ти си неспособен“, но го казват под формата хем на майтап, хем на сериозно, един вид те се опитват да променят детето си чрез смехотворна форма, но всъщност те вредят на децата, като им внасят Подсъзнателно нещо което не е така и те го приемат за истина. Този пример съм го усещал много пъти върху себе си и всъщност когато някой ти повтаря едно и също, ти започваш да го вкарваш Подсъзнателно като Истина, започваш да си мислиш, че си такъв, но всъщност се оказва, че въобще не е така, трябваше да мине време, да преживя някой неща и да Осъзная, че всъщност това което е заложено като Вярване в мен под формата на Майтап, няма нищо общо, че всъщност съм изключително добър в нещата в които съм обвиняван. Сигурно ви направи впечатление, че говоря много за майките и това, че те налагат техния мироглед. Преди малко се разходих и гледах съвсем мъничките деца и си зададох въпроса “ добре, те са от Новата Раса в тях е заложено Новите Неща, но всъщност майките ще учат децата на старите порядки и как точно тези деца ще успеят да се Извисят, ако техните родители нямат и хабер за Новите Раси и Порядки“, отговора пристигна от Вселенската Библиотека, че не майките ще учат децата, а децата ще учат майките, това ще бъде масово, децата ще учат родителите си на Честност, Истина, Прозрачност и т.н., но как точно ще се случи, ще видим. Моята сестра често използва израза, че не тя учи децата си, а те нея и това е така, трябва да Приемем, че нашите деца идват с Новите Неща и трябва да се учим от тях на Емоции и Взаимоотношения, при тях е заложена Чистата Божествена Енергия, но не като нещо вътре в тях, а като начин на Съществуване. Забелязваме, че децата се раждат все по-умни и това не е случайно, Бог иска всичко да се Промени много бързо, защото нямаме време за бавни промени.

Обичам Ви!❤️
16.07.2020 г


1 коментар
  • Diana Petkova каза:

    Благодаря ви Учителю за интересната тема която е важна както за нас така и за децата !Виждам в семейства където живеят няколко поколения каква разлика има между тях! И наистина родителите се стараят да наложат своите виждания по въпроси който касаят децата!Било то в избор на професия или къде да учат!Трябва да има поне съгласуваност между поколенията и тяхното желание в избора им за учение или дори в житейския им път като развити личности!Благодаря ви Учителю! 🙏💞💞💞🙏

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *