Дух, Душа и Тяло/17.07.2020

Скъпи Сродни Души, днес моята дъщеря ме помоли да намеря информация за Алхимиите и тъй като имам възможност свалих информацията от Вселенската Библиотека, днешната тема в „Дух, Душа и Тяло“ реших да ви я пусна, защото смятам, че е полезна.

Алхимиите или Алхимия идва от Египет и Индия и всъщност означава химични процеси които настъпват в нас, но всъщност това са етапите от нашето Духовно Развитие и ще започна първо с тях.

Алхимия, това всъщност са процеси които протичат в нас, в следствие на нашето Духовно Развитие.

  1. Първият етап от тези процеси е напълно Материалния свят, при този етап, ние разгръщаме нашите Негативни Емоции, при което все едно се запознаваме с тях.
  2. При втория етап, ние напълно сме завладени от нашите Негативни Емоции и в нас започва да се пробужда желание за по-добър и смислен живот.
  3. При третия етап, ние проявяваме вече сериозни наклонности към Духовният Свят при което започваме да се интересуваме все повече от Бог.
  4. При четвъртия етап, ние сме напълно обърнати към Бог и нашите мисли започват да се Материализират.
  5. При петият етап ние сме напълно Духовни, но все още нямаме контрол над Емоциите.
  6. При шестия етап, ние сме възстановили напълно всичките си способности и сме пълно Подобие на Бог.
  7. При седмия и последен етап, ние не само сме по Подобие Божие, но имаме и постоянна връзка с Него и Вселенската Библиотека.

Има още четири етапа които са под етапи от седмия, но смятам, че те не са важни за нас, това са етапите в които спираме всякакъв вид храна и напълно се отделяме от Светът, за да се слеем напълно с Бог.

Всеки човек на Земята минава през тези етапи, но не всеки успява да стигне до края.

В Индийската митология и от части Египетската, тези етапи са кръщавани с именна, но всъщност, те не са Богове, а Енергии до които човек има достъп при всеки етап, ние достигаме до определено ниво на Осъзнаване и съответно Приемаме и определените за този етап Енергии, заради това при всички Промените и Приемането на Енергии протича по различен начин, всеки приема Енергията до която неговото Духовно Развитие позволява.

Ако приемем, че главата ни е сито, то то ще пропуска само Енергии които отговарят на неговото сито и ако ситото е едро, приема само по-едрите Енергии, колкото ситото ни става по фино, приемаме по-фините Енергии, защо е така, защото тези с по-ниско Духовно Развитие от 1 и 2 етап, ако приемат Енергии от трети етап, то те буквално ще треперят като лист, няма да могат да понесат по-фините Енергии, те няма да могат да живеят по този начин, аз съм го изпитвал това и буквално се издигах от земята, Енергиите са толкова силни, че се тресеш непрекъснато като при Аусхаймер, не можеш да спреш, заради това всичко е Урегулирано и всеки приема Енергии, спрямо етапа до който е стигнал, а вярванията, че това са Богове е напълно плод на въображението на някой, който е искал да си придаде важност.

Обичам Ви!❤️
17.07.2020 г


1 коментар
  • Нели каза:

    Благодаря !Незнам защо това съм го пропуснала , но ми се видя много интересно .Чак сега разбрах какво изпитвам .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *