Рецепти за Божествена Любов/17.07.2020

Скъпи Сродни Души, днешната тема в „Рецепти за Божествена Любов“ е Катаклизми.

Често Бог ни казва за предстоящи Катаклизми изпитвайки Страхопочитание, но ми се ще да разгледаме в по голяма дълбочина тези Катаклизми, дори и малките които са в нашето ежедневие.

Когато ни се случи някоя неприятност, наводнение, катастрофа, кражба и др., ние изпадаме в Паника и започваме да мислим неадекватно, до някъде е разбираемо, но всъщност в предвид нашата Духовна Осъзнатост, би трябвало да помислим, защо ни се случва това, защо Бог ни Дава този Катаклизъм и винаги отговорите са в нас, а не както най-често се случва, да Виним някой друг. Катаклизмите са отговор на някое наше потъпкване на Вселенските Закони, ще започна с пример от моя живот. Работех като Авиобояджия и обикалях цяла Европа, в един от мойте контракти бях пристигнал в 2 ч. през нощта в Барселона, безлюдно летище, аз бях застанал на гишето с мой колеги, за да наемем кола. Когато я наехме се обърнах да си взема багажа който бе точно зад мен и раницата с лаптопа ми я нямаше, така и не разбрах как само тя бе изчезнала. В този случай аз бях нарушил закона за Приемане и Даване, печелех много, но не давах достатъчно извън фамилията и Вселената Отрегулира това, като ми откраднаха лаптопа. При всеки на който му се случи някакъв Катаклизъм, има някаква причина, за да се случи и тя е в самите нас. Твърде често не желаем да си признаем Грешките, но за Вселената това няма никакво значение. Ако правим систематично една и съща Грешка, Вселената систематично, ще Отрегулира това наше деяние. Това Отрегулиране го забелязвах всяка година преди Коледа, аз търпях загуби докато не Осъзнах Грешката и не започнах сам да Отрегулирам Вселенския закон, стремейки се да давам и извън фамилията. Нещата бяха вече Балансирани, аз не търпях загуби. Примера е много показателен за това, че каквото и да правим, Вселенските Закони работят Безотказно и Отрегулират всяко наше Негативно Поведение, Всеки Дисбаланс, Вселенските Закони са ни дадени от Бог, като средство за Баланс и Хармония, а не за наказание, всякаква Съпротива е напълно излишна, Вселената винаги ще намери начин да Балансира всичко и да внесе Хармония между нас.

Защо засягам тази тема, не много отдавна възникнаха недоволства относно цените на услуги при Силвинка, но мили хора, ако тя взима повече, то значи Вселената ще Отрегулира това, но в случая намесата е на Бог, зная това от личен опит, винаги при нас Бог е този който казва на кой, колко, Той използва това и като Урок и като Изпитание, защото парите са нещото което ни разделя, макар да са ни необходими, те са и нещото което ни отдалечава един от друг.

Когато започнем да си мислим, че другите са виновни, ние всъщност един вид се Самозалъгваме, тоест Лъжем себе си и по този начин, напълно блокираме, отнемаме си възможността да Разсъждаваме, за да намерим причината, защо се случва това и именно заради това когато се случи нещо, не трябва да виним другите, а спокойно да седнем, да помислим кой Закон сме нарушили, защото случайности няма, няма неволни неща, няма случайни верижни катастрофи, Бог е Милостив и винаги гледа ние да сме Щастливи, ние ще постигнем Щастие, не чрез хитрост, кръшкане или тем подобни неща, а чрез Вътрешен Мир, Баланс във всеки един аспект и Хармония във всяко наше Взаимоотношение и колкото да Недоволстваме, Бог винаги знае кое е Добро за нас като цяло, а не само за отделен индивид, твърде често забравяме това и мислим само за нас, но Бог иска ВСИЧКИ ДА СМЕ ДОБРЕ.

Обичам Ви!❤️
17.07.2020 г

Поли Николова

Благодаря Ангел! Ти ми припомни един случай от моята практика. Богата адвокатка на корпоративни клиенти, която на час в Лондон взима толкова, че свят може да ни се завие от сумата. Потърси ме за помощ, след което каза, че „ей сега ще се отплатя за времето ти и това, което стори за мен “ и до там беше. След 2 седмици ме потърси, защото в метрото й били откраднали чантата с много важни документи и на нея щяло да й коства, забележете – време и пари, за да направи всичко наново. Нека не звучи грубо, просто го изразявам и споделям случая за яснота, но тя открадна време от мен и не се отблагодари за труда ми по някакъв начин при условие, че точно нейното време и знания са с фиксирани баснословни суми.
От нея се открадна точно това, което тя открадна от друг. И не си мислете, че времето на някой човек, който го е отделил за вас е безплатно. И пак не говоря за пари. Да дариш време, присъствие, отношение, това са най- ценните дарове. И когато някой просто се възползва без да направи нещо в замяна, дори да спре за миг и да напише две думи на благодарност, после ще му се наложи по някакъв начин. За да си научи урока. Че както е казала и баба Ванга – „Безплатен обяд няма“.
И не всичко се свежда до пари.
Благодаря ти, Ангел Милев, че ежедневно отделяш от времето си и според твоята опитност и знания ни учиш.
Благословени всички, избрали пътя Господен!
Честит празник на Огнената Света Марина! Нека тя с нейният божествен огън изгори и разгради всички нечисти намерения и сили под каквато и форма да ни се явяват, а за нас, огънят й да гори с благодатна топлина.
Амин!
❤️
17.07.2020 г


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *