Послание от Бог/18.07.2020

Скъпи Сродни Души, Бог ме подтикна да напиша темата която пуснах и Той иска да я допълни.

Скъпи мой деца, да тази тема е провокирана от Мен и бих искал да добавя някой съвети.
Никога не оставяйте живота си в чужди ръце, той е Дар от мен и всяко проиграване на животите ви води до много Изпитания, твърде често излизате от пътя който Съм ви начертал, твърде често слушате други хора, твърде често губите Вярата си в Мен и това, че ви мисля Доброто, колко от вас могат да кажат, че слушат Сърцето си, аз ще ви кажа, 80% от вас не го зачитат, 80% от вас не хаят какво ви говори и от това, само страдате.
Всеки от вас трябва да започне да го слуша и най вече да вземе живота си в свойте ръце, а не да се оставя в ръцете на друг.
Аз виждам, че ви е трудно, но вие сами усложнявате всичко, сами се втурвате в Изпитания и сами след това започвате да се Отчайвате и когато нещата станат много зле, едва тогава започвате да МЕ търсите. Започнете да се променяте, недейте да търсите отговорите от вън, те винаги са във вас и винаги Аз съм до вас. Много пъти Съпротивата ви води до многобройни допълнителни Изпитания и това ви отдалечава от вашето Щастие.
Аз не позволявам на Ангел да ви дава готови решения, защото това е пагубно за вас и хората около вас, трябва да се научите да слушате Сърцата си, а не да се оставяте да ви водят като мишки, мишки защото само тях ги използвате за опити, а вие правите точно това с животите си, непрекъснато ги подлагате на опити и Изпитания на принципа „проба-грешка“, престанете да се държите като малки деца, а поемете всичко в свойте ръце, във всеки е заложено да може сам да усеща кое е правилно и кое не, но вие винаги търсите лесният начин, който винаги се оказва по трудният и ви води към още по труден живот.

Вашият Баща-Бог.
18.07.2020 г


1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *