Рецепти за Божествена Любов/18.07.2020

Скъпи Сродни Души, днешната тема в „Рецепти за Божествена Любов“ е Надеждата.

Надеждата е начин да поддържаме Висока Вибрация, Надеждата е средство, за да можем да вървим устремени напред, Надеждата ни е дадена от Бог, за да можем да Вярваме Непоколебимо в Добрия изход, но защо често губим този Дар, защо не успяваме да го задържим когато имаме проблеми и защо все се стремим да търсим помощ от вън, вместо да се уповаваме на Бог?

Всеки от нас губи Надежда и започва да се отчайва, много хора ми пишат с лични проблеми, с Изпитания които са дадени от Бог и търсят отговорите от вън, вместо да се уповават на Бог и на това, че Той Винаги Мисли най Доброто за нас.

Когато загубим Надеждата, ние губим всякаква способност да Мислим, отчайваме се, започваме да се тръшкаме и викаме неволята да ни спаси, но защо, защо просто не започнем да се Молим, не потърсим Помощ от Бог, а се втурваме по Гадатели да ни кажат какво да правим и поверяваме живота си на друг човек, но този човек може да не разчете точно картите, може да вложи и част от своя живот във вашия, като Грешно тълкува Посланията, може до толкова да обърка живота ни, че да се чудим, защо става все по зле и по зле, вместо да се оправия, ами именно защото не слушаме Сърцето си и не се Уповаваме на Бог. Когато Бог ни Дари с Изпитание, Той има определена цел и в момента в който ние Отработим тази цел Изпитанието приключва, но какво става когато ни подведат, тоест когато не слушаме Сърцето си, тогава Изпитанието става още по-голямо, защото ние излизаме от Пътя си, защото сме допуснали някой друг да ни съветва и тогава, вместо едно, може да станат и 300 Изпитания и да няма край, защото сме допуснали грешката да не слушаме Сърцето си. Когато бях по млад, майка ми ме водеше често на врачки, все разваляха Магии, все идеше някакви мъки и неволи, но все нещата ставаха по зле, а днес аз не ходя никъде, от много време слушам Сърцето си, каквото то усети за правилно, това е и животът ми се подобрява. Тази моя история я виждам като пример навсякъде около мен, много хора ежемесечно ходят да им гледат и оставят живота си в ръцете на друг, който може съвсем грешно да тълкува посланията, аз избягвам да давам съвети относно житейски проблеми и решения, именно защото знам, че бих могъл да тласна някой към грешен път и колкото и да ми се вижда правилен даден отговор, зная че Бог би могъл да иска този човек да премине през това Изпитание, за да му се подобри живота, или да се Освободи от пагубна за него връзка, или просто да отработи нещо. Хората винаги целим да предотвратяваме Изпитанията и сме неспособни да Осъзнаем, че те ни Лекуват и колкото и да го повтаряме, не можем да променим нагласата си. Какво правя аз?

Най честото нещо което правя е да се Оставя на течението или по друг начин, каквото трябва да се случва да се случи, защото то ще ми Помогне и ще мога да продължа напред, разделих се с приятелката и мислех, че животът ми свърши, Осъзнах, че имам доста Негативни поведения и взех решение да ги Отработя, по този начин да дам шанс евентуално връзката ни да се възстанови, това бе продиктувано от моето Сърце, от Любовта ми и от желанието да оправя всички неща които са довели до тази раздяла, както предполагам се досещате, това ми Решение Промени целят ми живот, Преобърна го напълно и тотално ме Промени из Основи.

Скъпи Сродни Души, за да не губим Надеждата, ВИНАГИ СЕ УПОВАВАМЕ НА БОГ И СВОЕТО СЪРЦЕ, ТЕ ВИНАГИ ЗНАЯТ КОЕ Е НАЙ-ДОБРО ЗА НАС И КАКВО ДА НАПРАВИМ, А АКО НЕ МОЖЕМ ДА УСЕТИМ СЪРЦЕТО СИ Е ПО-ДОБРЕ ДА СЕ ОСТАВИМ НА ТЕЧЕНИЕТО, КОЕТО Е ПО-ДОБРО ОТ КОЛКОТО ДРУГ ДА РЕШАВА ВМЕСТО НАС.
И това е най-доброто което трябва да направим, винаги да оставяме нещата да завършат, вместо да предприемаме допълнителни неща, които да ни тласкат към ново Изпитания.

Обичам Ви!❤️
18.07.2020 г


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *