Дух, Душа и Тяло/19.07.2020

Скъпи Сродни Души, днес не мислех да пиша повече, но все пак, нещата около нас винаги се менят, така както и Етапа в който живеем. Повлиян от въпросите Ви ще разискваме, КАК МОЖЕМ ДА РАЗБЕРЕМ ДАЛИ СМЕ НА СОБСТВЕНИЯ СИ ЖИТЕЙСКИ ПЪТ.

Тази тема е провокирана от предишната тема за Мисиите и бих искал да разясним, как да Осъзнаем дали сме на Житейският си Път, тема да остане отново отворена, за да може да споделите и вашия опит.

Мога да говоря за себе си и да споделя което знам. Нашите Пътища са ни Отредени от Бог, винаги когато сме на тях, нещата ни вървят с Лекота и Любов и първото е всъщност Любовта, тя е основния критерий, дали сме на собствения си Житейски Път, освен това, Любовта е толкова Силна, че обхваща и всичко около нас, ако сме обгърнати от Силна Любов към всичко, значи всичко е на ред.

Другото което служи за критерий е Вярата, и то Вярата към Бог, но защо е обвързано към Бог, при условие, че има много Атеисти които знаем и ги виждаме Щастливи, но всъщност, не е точно така, всички който не Вярват в Бог си имат свойте проблеми, проблеми свързани със съзнанието, защото няма как да сме Стъпили на Житейски Път, който ни е Даден от Бог, без да се Вярва, значи в това има нещо гнило. Дали ще е Сатана, Лудост или нещо друго, няма значение, но винаги има нещо, чрез което този човек успява да игнорира съзнанието си по брутален начин, така че Мисъл-Формата при него да работи.

Третия признак е всъщност, нашата Осъзнатост, ако нещата ни вървят, както се казва по вода, ако се усещаме спокойни, уравновесени, тоест имаме Вътрешен Мир, то ние сме на собственият си Житейски Път.

Другия показател е всъщност самия Бог, Той няма как да не ни Даде сигнал, че сме се свързали с Него, защото да си на Житейският си Път, то значи, че ние имаме постоянна връзка с Бог, без значение колко е голяма нашата Божествена Мисия и нещо повече, до толкова ще усетим Неговото Присъствие, че ще виждаме Чудесата МУ всеки ден.

п.п.
Миля, да не ми пишете на лично съобщение, за да ме питате каква е вашата Житейска Мисия. Аз няма да Ви отговоря, защото се бъркам в делата на Бог, който има точен Промисъл за начина по който ще го разберете, той винаги е след като сте преминали през Изпитания, които да Ви Пречистят от всичко което е Негативно, защото нещата се промениха, преди време можеше да се разбере каква ти е Мисията, но на днешен етап, без Изпитания никой няма да може да Ви я каже, това е част от новите Правила в Новата Епоха.

Обичам Ви!❤️

Ina Peppou

Когато излизам сутрин си казвам. Бог пред мен и аз след него! И така минавам по пътя си, различен е всеки ден! И пред трудностите, си мисля, че и след най- дългата нощ, Слънцето отново ,дава живот. Каквато и да е нашата мисия, различна за всеки, ние сме деца на светлината и сме пазени, но си искам и помощ ,от невидимият свят, винаги сме пазени и насочвани, но не със силата на мозъка, той е практичен, а с интуиция и вяра, че нищо не се случва случайно! И така, всеки по пътя и всички заедно!
19.07.2020 г


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *