Послание от Бог/19.07.2020

Скъпи Сродни Души, и тази неделя Бог не ни забравя и нещо като традиция ни дава Неговите Съвети и Напътствия.

Скъпи мой деца, днес отново искам да ви поздравя, за много успешно свършената работа. Виждам колко много от вас се стараят и успяват да се променят, но други поради Страх, Нетърпение или просто нехаят не предприемат нищо за своето, както Изцеление, така и Спасение. Бих искал да ви кажа, че Обичам всички и Уважавам желанието на всеки, така че който не желае да се промени, то избора си е негов. Ние взехме решение да се борим и да помагаме на тези които проявяват желание, а другите когато решат може да се включат, може да ви изглежда грубо, но за пореден път казвам, че няма време, няма време за никакво размотаване и че всеки трябва да се захване за работа.
Бих искал да кажа на тези които не хаят, че техният живот ще продължи до самата им кончина както съм предвидил, но тъй като ще са излезли от Пътя който съм им дал, те ще живеят доста труден живот спрямо тези които са решили да се променят, имам предвид, че за да живеете Добре утре, е нужно да поработите днес и това не е заплаха, а съвет да вземете своя правилен избор.

Вашият Баща-Бог.
19.07.2020 г


2 коментара
  • Мариянка Ангелова каза:

    Благодаря ти Учиителю Сен Дуно

  • Diana Petkova каза:

    Благодаря ви Татко наш Небесен за Любовта и Търпението към всички нас който сме на Земята тук и сега! Да бъде Волята на нашия Отец Небесен за всичко и всички останали! 🙏♥️♥️🙏

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *