Послание от Бог/21.07.2020

Скъпи Сродни Души, настана време когато трябва да се обединим, за да можем повече хора, безпрепятствено да преминем към Петото Измерение. Нашият Баща-Бог ни подкрепи.

Скъпи мой деца, днес с Ангел решихме да Обединим всички Земни Духовни Водачи в едно, целта е хората да имат възможност да се докосват до различна информация, но предоставена по различен начин, защото всеки възприема всяко нещо по собствен си начин, другото което целим е всеки Духовен Водач да има мерило, чрез което да може да се оглежда, защото е много трудно на всички да подържат Висока Вибрация без да допускат егото да им влияе. Много е важно всички да сте единни и да си помагате един на друг и както казвате ЗГОВОРНА ДРУЖИНА ПЛАНИНА ПОВДИГА, така и вие всички заедно да повдигнете Духа не само на България, но и на Целият Свят. Много добре знаете ролята на България за пълното трансформиране и връщането на всички хора към Мен, за да може да бъдете Щастливи и тази стъпка с тази страница е част от моя Промисъл, ще дойде момент страницата да се превежда на много езици, но за целта трябва всеки да допринесе за нея с каквото може. Като администратори ще бъдат всички изявили се Духовни Водачи, те ще бъдат определени от Мен, така че не винете Ангел, а себе си защо не сте включен като Администратор, всеки ще може да публикува както на неговата така и на тази страница, целта е всеки Съвет, всяка Мъдрост и всяко Послание да могат да се видят на едно място и както знаете, промените които извършвате вътре във вас много скоро ще проличат и в Държавата, все повече политици ще започнат да се интересуват и няма да усетите, как промяната настъпва повсеместно, във всяка една сфера, това ви го гарантирам.

Вашият Баща-Бог.
21.07.2020 г


2 коментара
  • Мариянка Ангелова каза:

    Благодаря ти Учиителю Сен Дуно

  • Diana Petkova каза:

    Да Бъде Волята на нашия Отец Небесен за всичко и всички останали! Дай Боже всичко това да стане по бързо да се осъзнават и всички Политици за да настъпи желаната промяна в Световен мащаб!Обединени и Сплотени в името на нашето израстване като Добри Духовни личности! Да бъде! 🙏🤍🧡💛💚💙💜❤🤎💖🙏

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *