Дух, Душа и Тяло/23.07.2020

Скъпи Сродни Души, днешната тема в „Дух, Душа и Тяло“ е Страхът.

Макар често да сме говорили за Страха, бих искал да обсъдим и то заедно, Как да преодолеем Страховете по най-лесния начин.

Когато се Страхуваме, нашето тяло изтръпва, буквално ние оставаме без кръв, това е така нареченият, Панически Страх и точно за него ще говорим. Когато някой страда от Панически Страх, най често търсим Психиатър, но всъщност те успяват да вникнат в много малка част от проблема които причинява Паническият Страх.

Когато някой човек започне системно да се Страхува от нещо или пък преживее много стресов Страх, той развива Панически Страх и съответно започва да боледува от това. Болестите са най различни, от диабет до дисбаланс или хормонални болести, но всички те са причинени, като първично от Страхът. Много хора смятат, че диабета е от напълняване, холестерол и т.н., но всъщност той се получава при силно стресова ситуация, тази информация идва от Вселенската Библиотека и като се замислих, има голяма истина, моят брат преживя развод и той разви диабет.

Силно стресовите ситуации действат директно на клетъчно ниво, тоест представете си милиарди Страхове запечатани във всяка наша клетка, когато Психиатъра работи с нас, той не успява да стигне до клетъчно ниво, а само успява да намери вратичка, чрез която да се успокояваме, но всъщност Истинското Лечение се извършва чрез Любов, колкото и невероятно да ви звучи, Любовта е единственото лекарство, за да се излекуваме от Панически Страх. Когато внасяме повече Любов в нас, ние реално изпълваме всяка наша клетка в организма, дори успява да навлезе до Хромозомите, където всъщност е и нашето ДНК, всъщност лечението се извършва в дълбочина, директно в нашето ДНК, а там шега няма, там всичко е запечатано като Голямата Вселенска Библиотека и работейки директно през нашето ДНК, всъщност Любовта, не само премахва Паническият Страх, но и създава защита, като обгръща с Любов двойката хромозоми, която отговаря за страха (39-двойка хромозоми) и по този начин ни защитава.

Любовта е много мощно средство за лечение, тя лекува 99.999 от всичко познати болести, а тази 0,001 част е всъщност Бог, който е винаги до нас и ни Помага, а защо е така, защото Бог е Любов.

Обичам Ви!❤️
23.07.2020 г


1 коментар
  • Diana Petkova каза:

    Благодаря ви Учителю за информацията която е много интересна! Значи че където върви Любовта първа всичко е наред затова е тай сборен в сърцата ни Човешки да е Любовта и Светлината Божия!Да живеем в Мир със себе си и другите! Страха не е от Бога!Бъдете смели и Обичащи се!🙏🤍🤎❤💛💚💙💜

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *