Дух, Душа и Тяло/24.07.2020

Скъпи Сродни Души, днес отново ще пусна още една тема в „Дух, Душа и Тяло“ и тя е Фамилна Карма.

Когато говорим за Карма, говорим за Дълг, който сме създали и трябва да го върнем, но всъщност дългът е от Емоции, като този дълг може да бъде както с Положителни, така и с Негативни Емоции. Когато си създадем Карма, тя е нужно да се Отработи или да се върне обратно към нас, ако е Положителна в този живот или в някой от следващите Прераждания. По принцип всеки ще каже, че е по-добре в този, но не винаги успяваме да Осъзнаем, че сме си създали Карма и най-често остава за следващо Прераждане. Може би Ви учудих, че споменах и Положителна Карма и то е точно така, когато правим прекомерно Добро, ние всъщност създаваме и Положителна Карма, която, ако не успее да се върне към нас или прекомерно много създаваме такава Карма, също се връща към нас в следващите Прераждания.

Бих искал да започна разискването със свой личен пример – Баща-Син. В нашата Фамилия всъщност се оказа, че има такава Карма и тя се предава от поколение на поколение, синът се държи лошо с Баща си и на старини синът получава същото отношение, това нещо се предава поколения наред, без някой да може да я прекъсне. Имах период в който се държах грубо с баща ми и в момента синът ми се държи грубо с мен. Успях да прекъсна тази Карма точно днес, именно заради това пиша и тази тема, но как успях да я прекъсна? Синът ми непрекъснато се държеше грубо, даже понякога жестоко, както съм споменавал, Бог е Отредил едно от Изпитанията да е, да бъда без никакви доходи и с задължения в банките. Синът ми знае това и се стреми да ми помогне като ме наказва, не ми помага с нищо, но аз винаги успявах да запазя Самообладание, да не го Виня, винаги да подхождах с Разбиране. Това е много трудна задача в която ЕГОТО, не трябва да има абсолютно никакво участие, в противен случай, то ще надделее и ще започнем да Виним и Съдим, но все пак успях да удържа на понякога жестокото му отношение, винаги намирах причина да го Разбера. Може да ви се стори, че го Виня, но няма как по друг начин да Ви предам точно това което искам, защото проблема не е да ги кажем, а в Емоциите които излъчваме, тоест аз го казвам но не Виня. Така всъщност с Приемане и Разбиране, успях да прекъсна тази Карма която се е предавала незнайно колко поколения.

Бог наистина е Милостив, защото Той не само ме преведе през Прочистващите Изпитания, но ме Излекува и Освободи от всякакви Тежести. Бог винаги се Стреми да свърши колкото е възможно повече полезни неща за нас, когато Проявим Разбиране, когато МУ се Доверим напълно, Бог Изпълва всичко с Любов, Бог ни Изпълва с Невероятни Чудесата, така както само Бог би Могъл да Направи.

Когато се замислим по-дълбоко, бихме могли да Осъзнаем много подобни Карми, които предаваме на поколението си, ако не Осъзнаем какво Вършим, те се превръщат в цикличност. Винаги трябва да сме Осъзнати, ако някой се държи зле с нас, то значи има някаква причина, причина която може да идва и от друго Прераждане, единственият начин, за да прекъснем това отношение, както към нас, така и към децата е нужно да подходим с много голямо Разбиране и Приемане на ситуацията, дори ако си мислим, че това е много унизително за нас, дори ако си мислим, че никой не би изтърпял подобно отношение, ние пак трябва да Подхождаме с Разбиране и Приемане, и всичко задължително трябва да бъде изпълнено с Любов, за да прекъснем всякакви следващи Карми.

Обичам Ви!❤️
24.07.2020 г


1 коментар
  • Diana Petkova каза:

    Темата е много интересна Учителю Благодаря ви! Имам нужда за премина през този наш опит за да прекъсна уроците който виждам че насажда в младото поколение у нас !Ако аз мога със Любов да успея и обясня за неправилното отношения на младите в семейството ще бъде добре за всички нас!Най после да има разбиране между нас и споделяне което за сега няма!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *