Рецепти за Божествена Любов/25.07.2020

Скъпи Сродни Души, днешната тема в „Рецепти за Божествена Любов“ е как да се предпазим от Нисшия Астрал.

Всеки от нас създава така наречения Ниш Астрал, това са един вид създания, но всъщност е Енергия, която действа целенасочено, когато се правят Магии, се създават имено такива Ниши Астрали и те целенасочено ни вредят за това за което са създадени. Няма да говорим за Магии, а за Астрали които се създават от нас, така да кажа „Неволно“, как го правим и какво ни причиняват тези Ниши Астрали?

Когато си помислим нещо Негативно, чрез силна Емоция, когато Проклинаме, когато се Заканваме да навредим за нещо, чрез силни Емоция, ние създаваме Ниши Астрали, които започват да витаят около нас и вредят на тези, към които е насочено, но има Ниши Астрали които се подхранват непрекъснато, защото всеки ден мислим за някой Негативно, тогава Астрала може да се превърне в Истинска Магия, но защо все пак се допуска това, макар да знаем, че не искаме чак толкова да навредим, просто често се ядосваме и то за глупости, както защо комшията не си сложи кофата по близко до неговата врата, та да не усещаме миризмите. Това са наистина глупави неща, но все пак те са предпоставка, ние неволно да създадем мощен Ниш Астрал, който да действа като Магия. Много хора за съжаление страдат от такива Ниши Астрали, много хора ги бъркат и с Истинските Магии, но каквото и да е, е нужно да го знаем и да положим усилия, за да се предпазваме и най вече да Бъдем Осъзнати за Всичко около нас и да не пренебрегваме нищо което би ни навредило.

Когато усетим Негативно влияние, може просто да Прекадим поне 3 дни подред Сутрин, като си казваме непрекъснато тази Молитва.
“ Да Възкръсне Бог, Да се разпръснат враговете МУ, да избягат от лицето МУ които го мразят, да избягат и се махнат от този дом, всички лукави, Дяволски Магии и вълшебни действа, всяка зла мисъл, зла енергия и зла Същност. Със Силата на този Тамян да се обърнат в нищото, да изчезнат, така както се топи восък, така както дим се разнася, така и всичко зло да се премахне от тук. В Името на Отца и Сина и Св. Дух.
Амин, Аум, Аумен.“ След като свършим с Каденето, казваме “ Господи, твоята Воля да бъде, Слава Тебе, Благодарим ТИ. Амин, Аум, Аумен. „
Това е най лесния начин, друг начин е чрез яйца и както вече писах третия начин е чрез Причастие, при което вече всичко Негативно се премахва от Нас и се Сливаме с Бог.

Много се говори за защити, аз лично използвам Рейки Символи, винаги сутрин и вечер ги полагам върху Домът си и винаги когато излизам върху мен, Слава на Бог нямам проблеми, макар да предизвиквам доста негативни мисли в някой хора, аз ги усещам, но те просто не могат да ме доближат. Рейки Енергията е много силен инструмент както за Лечение, Така и за Защита, ако някой желае да се Разгръща, това е лесен метод. Аз успях да стана Рейки Мастер Учител което ми Помогна за моето Духовно Развитие, твърде често Помагам на Хора, Животни или просто се Балансирам чрез Рейки, вливаме в нас мощна инжекция от Енергия, която ни съвзема за броени минути.

Скъпи Сродни Души, всеки трябва да намери начин, за да се защитава от такива набези, но е нужно и да помислим, дали и ние не създаваме такива неволни Ниши Астрали, дали в яростта към синът си или дъщеря си, не им вредим постоянно, дали в Недоволствието към родителите, не сме им причинили болести и те страдат от това, попадам често на такива случаи и най често хората въобще не Осъзнават, че независимо, че се грижат, харчат пари, за да помогнат на родителите си, всъщност те са причината за тези болести, защото са Недоволствали – примерно, защо са преписали по-голяма част от имота на синът, а не на мен. Трябва всички да помислим добре дали не сме създали такива Астрали, ако е така, начинът е да им Искаме Прошка, това е най-силният способ за унищожаване на Ниш Астрал, а ако не можем да си поискаме Прошка, трябва да се Помолим за тях и да Поискаме Прошка от Бог, който чрез Душите ще Помогне да премахнем този Ниш Астрал, не само това, ами ще се Издигнем Духовно, защото сме станали по Осъзнати.

Обичам Ви!❤️
25.07.2020 г

Марина Хлебарова

Благодаря Ангеле! Абсолютно вярно! Имаме един съсед, гледа животни точно до нас всеки ден мръсотия и миризма , не можеш да си отвориш прозореца да се проветри , а и на двора мирише. В началото негодувахме , борехме се , бяхме негативно настроени цялото семейство. Можехме да пуснем жалба и да премахнат обекта защото е забранено в село да има подобни обекти, но не го направихме знаем колко трудно се изкарва и се живее. Тази година попаднах на лекциите на Елеазар Хараш, Георги Изворски и Петър Дънов и други. И какво направих започнах да се отнасям добре с тях поздравявах ги, говоря си с тях мисля за тях с Любов. И нещо се промени, миризмата изчезна или много, много рядко се усеща. И аз не знам какво стана, но всичко се промени. За това е много важно човек да смени подхода си към това което го заобикаля и всичко се подрежда по най-добрия за него начин.
25.07.2020 г


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *