Дух, Душа и Тяло/27.07.2020

Скъпи Сродни Души, поредната тема в „Дух Душа и Тяло“ е Предизвикателството.

Когато имаме нещо да свършим, ние се амбицираме и по този начин успяваме по-бързо да свършим работата, в това няма нищо лошо, но има Предизвикателства които са много вредни за нас и значително понижават Вибрациите, това са Предизвикателствата да си Отмъстим, да отвърнем на нападките, да докажем „правотата си“ и да покажем или по точно да прикрием нашите Задни Мисли, последното го усетих и тази сутрин.

Когато се Предизвикваме да докажем или да Прикрием нещо, ние всъщност се оставяме на ЕГОТО да ни води, ТО иска да сме винаги „прави“ или по нашенски, никога да не падаме по гръб, то ни принуждава да се Самозалъгваме, че всъщност няма нищо лошо в това, но как го прави, как ЕГОТО ни кара да изпитаме задоволство от тези наши деяния, отговора е във Възгордяването, това е най Силната Емоция, която буквално ни превръща в Безмозъчни Същества, защо го казвам така, защото когато се Възгордяваме, ние започваме да гледаме само, как да се Изтъкнем, как да се Покажем, как да се Прикрием зад Неистината, като представяме нещата така, че винаги да сме Прави. Това е много разпространено явление, то до толкова ни завладява, че започваме сами да си Вярваме, както вече сме го коментирали, но тук става въпрос за Неистина, което утежнява нещата.

Много пъти съм забелязвал как хората се правят на нещо което не са т.е. играят Театър, който цели да прикрие наша слабост или просто поради Суетност, този Театър е напълно завладял съзнанието, ние възприемаме, че сме такива хора и въобще не Проумяваме за тази наша Илюзия. Най вероятно и Вие сте забелязвали такъв тип хора, но ако ние самите сме в такава Роля, как да разберем дали сме Истински и дали Играем? Темата за „Лицемерието“ дава изхода за това, всичко е свързано с нишки, всяко нещо си противодейства с друго и не се усещаме, как напълно сме Завладени от Негативни Емоции, от нещо толкова просто като да докажем нашата „Правота“, до това да си Отмъстим и то по начин, който напълно превзема съзнанието и ние се превръщаме в Безмозъчни Същества. Тази сутрин усетих именно това, всеки ден ми пишат многобройни съобщения, които имат доста предизвикателни послания, в момента когато Помолих да бъдем Приятели, съобщенията заваляха, в крайна сметка ще бъда принуден да блокирам този мой „Приятел“, защото той си мисли, че успява да ме подведе и да прикрие Похотливостта.

Примерите са много, те ни съпътстват непрекъснато, как да се предпазим от такива хора. Аз проявих достатъчно Разбиране, но то не може да продължи до безкрай, Съвета ми е да Проявяваме достатъчно Разбиране, да вникнем в дълбочина на проблема, какво потиква да се извърши определено действие, ако ние отвърнем по Сурово, това би ли ни помогнало или би ни вкарало в Капана на Предизвикателството и в един момент да Осъзнаем, че ние сме Проявили безброй Негативни Емоции, само защото сме искали да докажем нашата Истина, по-добре е да Проявим достатъчно Търпение и Разбиране и ако отсрещната страна, след като сме ги помолили да Проявят и те Разбиране не го направят, то тогава Бог ни дава правото, без да има Последици за нас, напълно да ги Игнорираме, защото те ни вредят и Системно вкарват Безпокойство в нас.

Обичам Ви!❤️
27.07.2020 г


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *