Дух, Душа и Тяло/27.07.2020

Скъпи Сродни Души, повлиян от Бог ще пусна още една тема в „Дъх, Душа и Тяло“ и тя е Неблагодарността и липсата на Уважение.

Когато проявяваме Благодарност, тя не е нужна нито на Бог, нито на Ангелите и Архангелите, нито на Светците или Извисените Учители, тази Благодарност е нужна единствено и само на нас самите. Както знаем един от Вселенските закони е за Равнодействието, когато получим Помощ, ние ако не Благодарим, нарушаваме този Закон, Благодарността е единственото средство, чрез което един вид се разплащаме. На Земята го има същото, но то е свързано и с Уважение, двете вървят ръка за ръка. Благодарността има и още много ползи за нас, чрез Проявяване на Благодарност, ние се Разгръщаме, Отваряме Сърцата, започваме да мислим за Общото, започваме да сме по Целенасочени и други по-малки Добродетели, с Благодарността ние се учим да бъдем Отговорни и Осъзнати, следейки за какво ни Помагат и Благодарейки за всяко едно нещо вечерта, ние се Разгръщаме и ставаме Осъзнати. Когато Благодарим, ние все едно изливаме Божествена Любов върху самите нас, която ни Помага да отворим Сърцата за Любовта, всяка Благодарност, всяка Благословия и Уважение водят до тези многобройни Добродетели и бих добавил, че Благодарността Помага и на Вярата, защото следейки за какво да Благодарим, ние забелязваме Божието Чудо, че винаги Бог е до нас, ще добавя още, че когато Благодарим, Бог проявява много по-голяма Милост, когато имаме Изпитания, тя ни Помага да преминем с по-голяма лекота, да Осъзнаем Уроците и да внесем Мъдростта в нас.

Господ и Всички Останали, нямат такива Емоции като нас, ТЕ не очакват Благодарност, ТЕ не изпитват Недоволство, защо не сме Благодарили, ТЕ не ни Винят когато не го направим, единствената причина, за да Споделят тази Информация е, че ние сами си вредим, не жалеем дори да си Помогнем, да Облекчим Земния си Път и да се Извисим Повече, чрез Благодарността и Уважението.

Обичам Ви!❤️
27.07.2020 г


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *