Дух, Душа и Тяло/28.07.2020

Скъпи Сродни Души, за да не обида мъжката аудитория, другата тема в „Дух, Душа и Тяло“ е Нежност. Малко ми е неудобно да споделям за това, но смятам, че е важно.

Когато имаме връзка с жена, ние най-често мислим за полов контакт и това е нормално, ако не е така, ще мислим за друго, но има неща които превръщат акта в романтика и това е Нежността, ако желаем контакта да не е просто физическо действие, а да му придадем Романтика и Красота, то е нужно да обърнем внимание на желанията на нашите половинки. Когато искаме да изпитаме Истинска Наслада е нужно, нашите желания да съвпаднат с желанията на партньора, когато това се случи удоволствието се превръща в Екстаз, а превръщайки го в Екстаз ние генерираме много Силна Сексуална Енергия, която всъщност се явява част от Божествената Енергия. При жените не е така, тяхната сексуална Енергия им служи за разтоварване и за укрепване на утробата, докато при нас ни е нужна като част от нашето Духовно Развитие, защо е така? Когато правим полов акт, ние генерираме много Силни Емоции, които ни извеждат извън орбита, генерирайки тази Енергия, всяка клетка в нас започва чистене и зареждане с Божествена Енергия, всъщност ние до толкова се зареждаме, че започваме да треперим, при което всяка наша молекула, всяка хромозома се разрежда и се зарежда с Чиста Божествена Енергия.

Много хора смятат, че половия контакт няма нищо общо с Бог, но трябва да Ви разочаровам, от разговорите ми с Бог на тази тема зная, че тя е съществена част от нас, ние се задръстваме когато не сме правили полов акт, ставаме нервни и раздразнителни, това вярване е провокирано от хората и тяхната Ревност. Има Религии които са насочени само към това, ограничаване на жените, но има и такива които поощряват акта, както в Китай и Япония, там има цели науки, как да се Разгърнем Духовно и при Личните ни Взаимоотношения, като Тантра.

Няма нищо по-хубаво от това, половите ни контакти да се превърнат в приключение, задължително трябва да се стремим към това, привличането става много по-силно, желанията и от двете страни са също Силни и най вече, всичко се превръща в Нежност и Божествена Любов, до толкова е Прекрасно, че Политаме към Рая.

Обичам Ви!❤️
28.07.2020 г


1 коментар
  • Diana Petkova каза:

    Благодаря ви Учителю за информацията която е много поучителна!Хубаво е двойката да си отговарят на желанията и да съвпадат по темперамент !Много трудно е двамата да си подхождат в тази насока!Благодаря ви Учителю! 🙏💞💞🙏

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *