Дух, Душа и Тяло/30.07.2020

Скъпи Сродни Души, поредната тема в „Дух, Душа и Тяло“ е Природата.

Тази тема я пиша в гората, Райски кът в местността Хисарлъка, над Кюстендил, 20 мин. пеша по асфалтиран път. Тук е прекрасно място за отдих и разходка, имаме си пътека на Здравето, къщичка на баба Яга и разбира се Крепостта Хисарлъка. Няма да Ви пращам мой снимки от тук, за да не бъда както в предишната тема Лъжлив Духовен Водач, няма да ви описвам повече, за да не предизвикам и Завист, както в темата от сутринта, но ако го предизвикам знаете какво да правите.😊❤😊

Когато сме сред Природата, ние се зареждаме с Чиста Божествена Енергия, това е така, защото всяко дръвче трансформира Негативната Енергия и съответно, всяка Енергия идва от Бог, защото Бог е създал и Природата. Бих ме могли да се свързваме Енергийно с Дръвчетата, отиваме до някое което ни е привлякло вниманието и го Молим да се свържем, а те като Божие Творение, винаги откликват и ние реално се Заземяваме, Свързваме се с Неговата Енергия и чрез корените му се Заземяваме, друг начин е като легнем на полянката и си представим, че пускаме корени, тогава също се заземяваме и всъщност като правим това, ние буквално източваме от нас цялата Негативна Енергия и се зареждаме с Чиста Божествена Енергия. Няма смисъл да ви казвам колко е полезно това за нас, да отидем до гората, да се разходим, да се Заземим и да изразходим малко Енергия, за да се заредим с Чиста такава, поне веднъж в месеца е нужно да правим подобни разходки. Заседналия начин на живот в града, буквално лека полека ни изсмуква цялата Енергия, а едно такова Зареждане може да ни носи дивиденти за 3 месеца, без да преувеличавам, но все пак веднъж в месеца е полезно да го правим. Ходейки по пътя насам дори си хапнах вишни, джанки и круши, какво по-хубаво от това.

Вървейки размишлявах, че Бог е Създал всичко толкова съвършено, плодовете излизат един подир друг, спрямо нашите нужди, същото е и с билките, всичко което е Създадено, е за да ни служи на нас, но ние до толкова сме се вкопчили в магазините, че дори не забелязваме това съвършенство, мислейки за това, Бог се включи и ми разказа как е било в началото, при първите хора, те всъщност са така наречените Великани, били 3 метра високи и са нямали ЕГО, но те до толкова не са разграничавали добро от лошо, че са започнали да си вредят един на друг, не минало много време и Бог Решил, че по този начин няма да може да се развият, също така Динозаврите били много вредни, и твърде много хора умирали, което натъжило Бог и дошъл Ледниковият Период, така се появили Хомо Сапиенс, та до днешно време, но вече с ЕГО, за да можем да различаваме добро от лошо.
Когато ни Създал, Започнал да Създава и всичко останало, но така че да ни е в полза, всяко дръвче, животно, та дори насекомите Създават Истински шедьовър от Хармония и Баланс, но ние отново не разбираме Неговият Промисъл, при появата на златото и парите, всичко започнало да върви надолу, но Бог ни Оставил и не е спирал да Вярва, че ние ще се Осъзнаем и ще видим това Съвършенство. Дал ни е методи да не боледуваме, храна в изобилие, Дарби, но ние все търсим лесния начин, чрез парите и не успяваме да се Осъзнаем, че се Самоунищожаваме, че си Вредим и търсим все някакви заместители на Истинските неща, които ни е Дарил.
Но и това свърши, ние сме последните от тези Егоистични хора, вече всичко се променя, този Дисбаланс който създадохме, непочитайки нищо, а мислейки само за нас СВЪРШИ, вече всеки ще е изпълнен с Божествена Любов, която ще Изгори всичко Негативно, ще ни превърне в същинско Негово Подобие. Всеки сам решава до колко да се приближи до Бог и какво иска от Живота, дали пари и имоти или Бог и Истинско Щастие.

Обичам Ви!❤️
30.07.2020 г., 16:34 ч.

Elena Mateva

Прекрасно ееее сред Природата, чудесна статия… Тези малки прости наглед нещица, са истинската радост.. Чрез която опитваме част от Божествената любов.. Ще си позволя да ви вмъкна, че точно в периода 1година както съм без финанси, Природата беше тази която ми дари утеха и събуди Любовта ми към малките неща, естествените… Там е кислорода който вдишва ме и ни промива леко и нежно, приятно докосва душите ни и сърцата ни. Благодаря ти Ангеле🙏❤️🍀🌞
30.07.2020 г


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *