Дух, Душа и Тяло/03.08.2020

Скъпи Сродни Души, поредната тема в синхрон със събитията в „Дух, Душа и Тяло“ е Корона Вирус.

Този Вирус е почти измислен от така познатите ни Рептили, които са завладели почти цялата Планета.

Рептилите са същества дошли на Земята преди Христа, те са живели под Земята, но със стечение на времето са се приспособили, чрез кръстосване с хора и в момента са превзели всички ключови Компании и Правителства, включително и нашето, това може лесно да се усети по еднаквото държание на всички Правителства. Корона вируса е измислен от тях, но позволен от Бог, защо Бог позволява това.

Бог винаги Допуска неща които би ха ни Помогнали, но до един момент, когато това нещо започне да вреди на хората, то се буквално неутрализира, чрез Божествената Енергия, както и се случи още преди няколко месеца, но все пак, защо Бог смята, че е бил полезен, защото този вирус изкара от нас много Страхове, много хора Освободиха голяма част от тях, но в момента който този Страх се превърна в Паника, Бог ГО Спря и в момента няма нито един болен от този вирус, това го зная от Вселенската Библиотека, но всички правителства плащат, за да се подържа този страх, но и това ще спре, как само Бог знае, тази информация е скрита от нас.

Какво целят Рептилите, те желаят да поробят всеки човек, желаят всички да са зависими от тях, което всъщност е постигнато, те желаят всички да генерират Негативни Емоции, чрез които се хранят, тези същества са безчувствени, те нямат ЕГО което да ги отклони от тяхната мисия, която е да са стопани на Земята, те не се интересуват от нас, както се и забелязва, те се интересуват от нашите Негативни Емоции. Тези Същности скоро ще бъдат принудени да си тръгнат от тук и това е неизбежно, защото Вибрацията на Земята се повишава, когато тя достигне до 125 те няма да издържат, защото те са Същества, най лесно за обяснение е израза Енергийни Вампири, тази висока Вибрация ще ги принуди да си тръгнат и да забравят за Земята. Това всъщност е и другата причина, цялата Армия от Светлинни Работници да са тук и да ни Помагат. Много ми се ще да Ви кажа кои от нашето правителство са Рептили, но не е хубаво, бих си довлякъл много проблеми, но ако се загледате ще ги познаете, те най често са неуки, винаги говорят за себе си, все се хвалят, все те са направили всичко и т.н. всичките ни познати характеристики за ЕГО, но всъщност би могло да се каже, че те притежават само ЕГО, без съзнание.

Пиша тази тема, защото предстоят нови заговори на Рептилите, те искат да слагат Чипове, искат да контролират всеки един човек, искат да ни Ваксинират, това също е вид чип, но течен който влиза в нас, остава за винаги и заедно с Хемитрей, ще могат да ни влияят Емоционално, те искат да пусна 5G мрежата, която постоянно ще ни държи в ниски Вибрации, искат всеки от нас да потисне Духовното, за да не повдигаме Собствените си Вибрации, има още много, но по-малки неща, които все целят да ни потискат и да ни държат в Ниските Вибрации, което е полезно за тях.

Може и да си предизвикам Гнева на някой, но съм спокоен, защото зная че Бог е с мен и Той ме Закриля, иначе нямаше да ми позволи да напиша всичко това. Макар всички да го знаем, Рептилите винаги държат всичко да изглежда като Мит, като фантастика, те са тези които заличиха нашата история и ни накараха да мислим, че Бог е Мит, те са тези, които използваха Религията за техни цели, те са тези които ни държат винаги на ръба на оцеляването, независимо, че на Нашата Земя има всичко необходимо, за да живеем Добре, те са тези които внасят раздори и създават Войни, при една Световна Война, Негативизма е на макс и те се чувстват най-добре, те са тези които блъснаха двете кули, те са тези които предизвикаха цунами на Хаваите и Хокайдо, както във Филипините и Тохоку и куп други по-малки. Много от нещастията които се случват, като самолетни катастрофи, изчезнали кораби, потънали местности с хора са тяхно дело, но те винаги изкарват всичко Мит, като сами вкарват безброй варианти и Съмнения, извънземни, терористи, болест и т.н., всеки вариант е подплатен със статии, телевизии които са техни, около 70% от телевизиите са тяхна собственост, знаете от къде зная това, при вестниците е същото, разбира се и интернет, но тук изпитват затруднения, информацията е твърде голяма, макар и Фейсбук да е техен, те не успяват да контролират всичко, тук Бог е положил ръка отгоре и закриля всяка информация която е Духовна. Рептилите сами внасят Съмнения, сами ги опровергават и по този начин разсейват Истината между куп лъжи, хората остават в неведение и не знаят на кого да Вярват.

Вярата трябва да се усети със Сърцето, ако нещо ни притеснява, значи не е така както ни казват и Винаги трябва, преди всичко да се Уповаваме на Бог, защото Той никога няма да позволи да ни се навреди.

Темата стана дълга, но искам да Ви обясня, защо Бог е допуснал всичко това.

Бог знае за тях, но те не, те мислят, че ние имаме общо съзнание с изключение на смесената раса между Рептили и Хора, но те нямат връзка помежду си. Старите Рептили са умрели преди 300 години и в момента са тези мелези, които имат характера на Рептил, и нрава на човек, но те нямат съзнание, а само ЕГО, това ги прави много опасни, на Земята живеят около 4 милиарда мелези, които не знаят това, те не могат да повишат Вибрацията си, защото това ще ги разболее, Бог не може да навреди на никакво същество, в противен случай ще се замърси и това ще създаде пукнатина в цялата Енергия, едно такова замърсяване се е случвало преди 15 милиарда години и е било нужно 5 милиарда години, за да се внесе баланс и всичко да се изчисти, Бог никога няма да позволи това, Той винаги ще търси варианти, всичко да става по естествен път, без да има убийства, Бог Позволи да публикувам тази информация, за да знаем, че може да има и пострадали, но те пак ще са при Него и Той отново ще ги върне на Земята, за да си доживеят живота който им е отнет, Той е Помислил за Всичко и Всеки, не е оставил нищо на случайността, ще има жертви, за да може останалите да живеят Добре.

Обичам Ви!❤️
3.08.2020 г


1 коментар
  • Diana Petkova каза:

    Благодаря ви Господи и Учителю за тази тема която ме учудва че в днешно време живеят заедно с нас на Планетата и такива месеци човекорептили!Нима те не могат да разберат че причиняват толкова злини на Човечеството! Но вие казвате че те от това си хранят!Голямо е Търпението на нашия Отец за да ги допуска толкова години да съществуват тук на Земята заедно с нас!Да бъде Волята на нашия Отец Небесен! 🙏💕💕💕🙏

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *