Дух, Душа и Тяло/04.08.2020

Скъпи Сродни Души, поредната тема в „Дух , Душа и Тяло“ е Конспирации

Днес изцяло сме отдадени на теми, които са свързани с нашите управници и техните игри на грижовни Ръководители, но всъщност, не са много грижовни, а напротив, непрекъснато ни вкарват в техните Конспирации. Бих искал да ви споделя някой от тях които в момента са актуални.

Газовия Турски проект който бе приет да се строи, всъщност е Американски Газов проект, Турците винаги са били задната врата към Европа, но независимо от това, хората възприемат Турция като отделна Държава, а тя винаги е била собственост на Американците.

Нашата управа я смятаме за наша, но тя винаги е била Американската управа, всяко решение е съгласувано с Американците.

Руснаците те също не са точно руснаци, винаги са се съобразявали с Американците.

Европейския Съюз се смята за Европейски, но не точно, той се ръководи от Американците.

Половината Европа е под ръководството на Американците – България, Франция, Италия Турция, Испания, Норвегия, Италия, Полша, Словакия и Хърватия, те всичките се ръководят от Американците и по точно от САЩ, тази информация идва от Вселенската Библиотека, макар да не е нужно да я взимаме от там, то се вижда в самите решения и еднаквото състояние по време на Корона Вируса. Защо е така, защо е допуснато това и защо Държави като Англия, Германия и Чехословакия не са под тяхно ръководство.

Пиша тази Информация, защото в момента нещата се променят, Американците желаят да завладеят и останалите Държави, те измислят всякакви Конспирации, за да принудят останалите Държави да Капитулират и да им предадат управлението, какво се случва. Корона Вируса, целеше да създаде паника и да внесе Страха във всички Държави, появиха се тестове които реагират на всички вируси и се смятат за надеждни и всякое правителство подвластно на Американците ги раздава безплатно и се смятат за надеждни, без дори да е ясно как действат, какво отчитат и действително ли са надеждни, просто се наложиха като единствен вариант без друга алтернатива, това не ви ли е странно?

Конспирациите целят всяка Държава да се подчинява на един единствен Човек и той е дълбоко скрит в земята, този Човек е единствения оцелял Рептил, той все още е жив и ръководи всичко под земята и то някъде около Норвегия. Това което Ви казвам, също може да се сметне за Конспирация, но за това са ни Сърцата, те да преценят. Защо казах Човек, защото той е едновременно Човек и Рептили, той е експеримент който се е оказал успешен и все още е жив, този Човек има невероятни способности, може да вижда през стени, може да чете мисли и може да внушава мисли. Бог знае за това и именно заради това пиша тази статия по Негова Молба, да Знаем с какво си имаме работа, че нещата не са така прости, а всичко следва някакъв план. Този Рептил е много издръжлив, той може да издържи Вибрации до 2000, но не за дълго, за около месец, той може да бъде убит, но не и от Бог, той не би искал отново да се замърси, така че оставаме ние, но не и сами. Бог ни е пратил на помощ, деца от Планетата Сириус, които в момента растат и са на около 14 години, те ще бъдат тези които ще се изправят срещу това Създание и това го знае и самото то, именно заради това е и тази ваксина, която цели да убие буквално всякакви свръх способности в всички, така че тези деца да не могат да се Разгърнат, какво ще се случи ще видим, Бог не Разкрива тайните които биха навредили на неговия Промисъл, какво трябва да направим ние?

Ние сме тези които трябва, не да се съпротивляваме или да вдигаме стачки, а да се разгръщаме Духовно, когато Бог е напълно Свързан с нас, Той ни защитава, а когато сме в Ниските Вибрации е невъзможно да ни защити, заради преградата която сами създаваме. Бог не желае да ни плаши, но смята че е важно да знаем Истината за Света и какво се случва. Всяка конспирация идва от Американците, това е така защото САЩ са първата държава която са завладели напълно, макар да се смята, че те живеят добре, всъщност не е така, тяхната храна е тотално химична, пият прекалено много лекарства, те са напълно зависими от технологиите, не биха могли да направят нищо, без да викнат майстор, това не Ви ли говори за притъпяване, за тотално спиране на всякаква Мисловна дейност. Всичките тези убийства там, дори в училищата, говорят за пълен Дисбаланс между Духовно и Материално, това е тотално заробване чрез Психически Илюзии. Американците си мислят, че са Свободни, но те са всъщност, първата Държава която е била заробена, именно заради това, всички Войни идват от там, Кризи, Конспирации и задкулисни игри се режисират от там, в САЩ има 3 милиарда мелези между Рептил и Човек.

Какво всъщност ще се случва, ще разберем много скоро, някой бе Предсказал, че ще има 3 световна война, друг потоп, трети говореха за комета, но какво всъщност ще се случи е въпрос на време, от нас се иска, ние да Издигаме Вибрациите си и да се стремим да сме задружни, да не се разединяваме, а да бъдем едно цяло, като Истински Божи Служители.

Темата е много стряскаща, като някакъв фантастичен филм, този сценарии го има и заснет, но сега не мога да се сетя за името, но това е информация която е давана много пъти и все е превръщана в Конспирация, именно с безбройни други Конспирации, които всъщност се оказват Истина, но им е даден етикет Лудост, дори не Мит, а нещо което е напълно невъзможно, но най-невероятните неща, често са и най Истинските, Най невероятните Решения са най Верните и Най невероятните хора са Истинските герои, защото се изправят лице в лице с Реалността, която може и да не е тяхна, но те не я отхвърлят, а се замислят и преценяват, ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ТОВА? – ДА ВЪЗМОЖНО Е!!!

Обичам Ви!❤️
4.08.2020 г


1 коментар
  • Diana Hristovapetkova каза:

    Благодаря ви Господи и Учителю за тази информация! Незнам до къде ще достигне света със свойте грешни постъпки!Дано се вслушаме в това което ни предупреждава Бог и Вие Учителю! Да сме Обединени и Сплотени в името Господне! Да си повишаваме Вибрацийте и живеем в МИР със себе си и другите! 🙏💙💜🧡💛🙏

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *