Дух, Душа и Тяло/05.08.2020

Скъпи Сродни Души, днешната тема в „Дух, Душа и Тяло“ е Честността.

Повтарям тази тема, защото е много важна за нас, винаги следя какво е актуално в този ден, разбира се с помощта на Бог, Той винаги ми Казва от какво се Нуждаем и това е Честността.

Честността е качество което също изграждаме, защото сме повлияни от миналото, то оказва много голямо въздействие върху нас. Честността трябва да се гради с Принципи, така както и Георги Изворски винаги ни Учи, но все ни убягват тези принципи, както Честността така и Осъзнатостта е нужно да ги следим. Когато имаме някакъв проблем, ние често забравяме за Принципите които поддържаме и твърде често ги пренебрегваме, но всъщност е нужно, да не допускаме компромиси относно тях. Принципите са много и няма да ги изброяваме, а ще наблегнем на това, да не допускаме компромиси, които внасят Нечистотата в нашите намерения. Когато правим Компромис с някой Принцип, ние всъщност оставяме широко отворена врата на ЕГОТО, което се възползва и винаги нахлува в живота ни и го определя спрямо неговите виждания. Много пъти сме говорили за ЕГОТО, така че и Него ще го оставим настрани и ще разгледаме самите Компромиси и то насочени към Принципите, които ни Изграждат както Хора и Божи Служители.
Принципите са тези отправни точки които ни държат в правия Път, те винаги трябва да са на първо място. Някой от тези Принципи са заложени в Библията, но много от тях не са споменати. Георги Изворски си е направил труда и ни ги е Предложил и те са част от Новото Време, тези нови Принципи всъщност са Новите Закони в Новото Време, те са Новите ни Божи Заповеди, които са много повече на брой, защото Новото Време изисква и Нови Правила, Новото Време Изисква и нов начин на живот, Новата Епоха изисква да сме по Честни един към друг и именно тази тема е за Честността която трябва да има всеки един от нас, но към себе си, Самосъзнанието ни трябва да се Издигне на първо място, не някой да ни следи дали спазваме Новите Божи Заповеди, а ние самите трябва да бъдем Осъзнати и Честни към Себе си.

В Новата Епоха на Осъзнатост, всеки ще е Честен преди всичко пред себе си и след това пред другите, Честността пред Бог е излишна, защото Той е в Сърцата ни, знае кое е Истинско и кое не, няма да има нищо скрито, защото в Новата Епоха ще можем да усещаме и Чуваме Мислите си и това трябва да започне от сега, трябва да започнем да се следим, дали спазваме Принципите, дали сме Честни пред самите нас, дали сме Честни и пред другите, опитваме ли се нещо да прикриваме, дали не се Самозалъгваме, дали не се опитваме да излъжем Бог, Който е вътре в нас, това се видя и при последното Изпитание насочено към Всички, много хора си мислим, че сме Честни, а всъщност сме попаднали в капан на ЕГОТО, което ни е Заблудило да си мислим така, всеки трябва Осъзнато да помисли, ЧЕСТЕН ЛИ Е ПРЕД САМИЯ СЕБЕ СИ, СПАЗВАЛИ ВСИЧКИ ПРИНЦИПИ, ДОРИ И САМО СТАРИТЕ, защото много пъти съм забелязвал, че си намираме оправдание за да правим Компромиси с Принципите. Скоро попаднах на коментар свързан с Лъжливите Духовни Водачи, където се коментираше, че е открадната статия, за да Помага на хората. Подбудата не е лоша, тя желае да Помага, но е отворила широко съзнанието си и ЕГОТО я Превзела, тя си мисли, че прави Добро без да Осъзнава, че това Добро е предизвикано от ЕГОТО, за да се изтъква и същевременно нарушава и Божия Заповед, а тя не е Незначителна, говорили сме за Кражбата. Тази жена въобще не Осъзнава, че е напълно Подвластна на ЕГОТО, че то се Възползва от нейното желание да Помага и я кара да краде, а като допълнения, тя изпитва Гордост, че прави това. Така поднесена информацията, не Ви ли се струва абсурдна, не ви ли се струва, че тя живее в пълна Заблуда мислейки, че прави Добро, но то е угодно единствено за нейното ЕГО, но не и за нея.

Примера е много показателен за Капаните на ЕГОТО в които допускаме да влезем и дълго време да не можем да се Осъзнаем, до момента в който, някой не внесе Съмнение за това което вършим, имам възможността и видях, че това Съмнение което внесох в тази жена я накара да се замисли, тя започна да излиза от този Капан, но не всички могат. Твърде често говоря и за това, как да накараме някой да излезе от Капан на ЕГОТО, като внесе Съмнение. За моите Капани се грижи Бог и то ежедневно ме подлага на Изпитания, както и днес. Бях МУ Обещал да не отговарям на лични въпроси, а да поема само Духовните Водачи и Фамилната Карма, защото няма да имам физическата възможност да се занимавам с толкова много работа и днес ми писа един човек с личен проблем, забравяйки започнах да му отговарям, но Бог не Забравя какво съм му ОБЕЩАЛ и ме подложи на Лечебно Изпитание с което цели да си спазвам Обещанията, Поднесе ми невярна информация. Бог с едно действие успя да засегне дълбоко в мен ЕГОТО, което е останало и да ми даде Урок да държа на Обещанията си и така Благодарих МУ за Урока, а предполагам, че това е било Урок и за този човек, но това не е моя работа, Бог винаги Цели с едно нещо да Помогне за много неща, предполагам че и аз все още не съм Осъзнал всичките Ползи от това Изпитание, но ако трябва, ще Приема още Изпитания, за да мога НИКОГА ДА НЕ ДОПУСКАМ ДА ПРЕСТЪПВАМ ОБЕЩАНИЯТА СИ И ДА НЕ ПОЗВОЛЯВАМ НА ЕГОТО ДА РЪКОВОДИ ЖИВОТА МИ, защото колкото и да искам да Помагам, толкова и ЕГОТО се опитва да се възползва от това.

Капаните са много, Винаги трябва да сме Осъзнати и да се следим, всяко наше действие – какво цели, дали ЕГОТО не се опитва да ни вкара в Капан и да изпаднем в Заблуда, нищо че е подтикнато от Добри намерения, ЕГОТО винаги иска да се Възгордяваме и да се Самоизтъкваме, но затова сме свързани с Бог, Той винаги ни Дава най Добрите Уроци, така че да ги запечатаме дълбоко в нас и повече да не допускаме ЕГОТО да ни Води за носа.

Обичам Ви!❤️
5.08.2020 г


1 коментар
  • Diana Petkova каза:

    Благодаря ви Учителю за интересната тема която е в това Послание! Но живеем във време модерно когато лъжата е на всяка крачка!Било в отношенията ни един към друг или в живота търговията и другите области от живота сега!Да бъдеш Честен дори в много случей те мислят за човек от старото поколения! Какво по хубаво от това да сме честни един към друг! Вярата към всички и Бог би било къде по добре !Да се учим и прилагаме всичко от Посланията живота ни! 🙏💕💕🙏

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *