Дух, Душа и Тяло/06.08.2020

Скъпи Сродни Души, днешната тема в „Дух, Душа и Тяло“ е Прошка.

Скъпи Сродни Души, в унисон с Посланието от Бог, днес ще разгледаме какво всъщност се случва когато си поискаме или дадем Прошка.

Прошката е много Силен метод, при който ние всъщност Приемаме, а когато Приемаме, ние Освобождаваме, както нас, така и човека на когото дадем Прошка, заради това Бог ни учи винаги да Приемаме, но при Прошката са наяве и други факти, тя не само ни кара да Приемем, но директно ни Свързва с Бог, защо е така. Знаете, че Бог е Милостив и Винаги ни Прощава, дали сме убили човек, откраднали, обидили, Проявили Неуважение, Той Винаги ни Прощава, за Него, не е важно деянието, а самата Прошка. Прошката е всъщност изразяване на съжаление или допускане на Извинение при което, ние се приближаваме максимално до Бог, до Неговото Проявление, при което Бог до толкова е Удовлетворен, че ни изпълва с Неговата Милост и ни Опрощава всичките Грехове. Това е много важно да се знае, че Бог Винаги опрощава Всичките ни Грехове, защо ГО Прави, при условие, че ние вършим толкова много злини. Отговора е много прост, защото Той знае, че ние се учим от Грешките, ако и ние подходим по същия начин, ако настроим съзнанието си да Приема всяка злина за Урок, то тогава ние ще можем с лекота да даваме Прошка и да не се Виним, защото Вината е на първо място по причини да не можем да Простим, на второ място е това, че ние самите не можем да си Простим на нас, тук е много важно да се знае, че да се Виним, Вече е Грях, защото ние се Учим от Грешките, а когато се Виним, ние генерираме Негативни Поведения, които вредят на други хора, заради това е вече Грях. Прошката е средство за преодоляване на ЕГОТО, всъщност ние се пречупваме и си Прощаваме, от тук следва да разгледаме, защо не можем понякога да Простим и както се досещате, заради нашето ЕГО, то не ни позволява, карани да се чувстваме Горди, че отстояваме себе си, нашите Принципи, макар не винаги да са такива, но ЕГОТО представя по такъв начин нещата, че едва ли не, това е под нашето достойнство, но какво е достойнство, това всъщност е нашето ЕГО, то използва този израз, за да ни покаже, колко сме важни и че никой не може да ни навреди по този начин, никой не може да ни каже нищо, никой не може да ни заблуждава и много подобни, всичко това се включва в нашето достойнство. ЕГОТО до толкова е затвърдило, че достойнството е част от Принципите залегнали от Бог, че ние ги мислим за част от 10 Божи Заповеди, но както знаем от Битието на Бог, Той е умил нозете на Своите Ученици, за да ни покаже, че всички сме равни, никой не е над другия и такова нещо като достойнство, не съществува, то е изцяло плод на ЕГОТО, то иска ние да сме Горди, да се Възгордяваме и да мислим само за нас.

Прошката е най-важното качество на което трябва да обърнем изключително голямо Внимание, заради не Прощаването са и тези Фамилни Карми които чистим, хората до толкова се Озлобяват, че искат да съсипят човека който им е причинил зло, но всъщност ние не сме по различни и до ден днешен постъпваме по този начин, и до ден днешен си правим Магии, заканваме се да се убием, да си навредим, именно защото не желаем да Приемем, че всеки Греши, всеки допуска понякога и фатални Грешки, но те не са края на Живота, а са начало за по-добър Живот и е грешно да се смята, че има непростими неща, в това съм се убеждавал многократно, много пъти съм обиждал Бог заради жестоките Изпитания, много пъти съм се заканвал, никога да не му Простя, но всеки път когато усетя Любовта МУ, когато се успокоят нещата, Разбирам, че всичко е от Любов, но изричам толкова страшни думи, че не желая да ги споменавам и то само защото ЕГОТО ме е накарало да се чувствам по този начин, да си мисля, че Бог наранява моето достойнство и ме унижава.

Бог много пъти ме кара да върша неща които ме унижават, спрямо моето „достойнство“ – ЕГО, примерно да ви разказвам неща които никога не съм споделял, да ви изказвам моите чувства, да се разсъбличам, премахвайки всякакви предразсъдъци и знаете ли, това въобще не е лошо, даже ми действа много Освобождаващо, това е пълна прозрачност без да прикриваш нищо от това което съм, това буквално побърква ЕГОТО, което и в момента се опитва да се възпротиви, но аз няма да спра докато то не се откаже да ме вкарва непрекъснато в свойте КАПАНИ.

Обичам Ви!❤️
6.08.2020 г


1 коментар
  • Diana Petkova каза:

    Господи и Учителю Посланието което е много поучително и интересно ни учи на най важното Прошката която не всеки иска и дава!Имам такива случай в който съм наблюдавала хора който с години не си прощават и това овладява техните отношения като близки и приятели! Леко е на душата когато поискаш прошка или дадеш такава!Нека да живеем в Мир и Разбирателство със всички и всичко! Любовта да ни Обединява и Сплотява в името на нашето израстване като Добри Духовни личности! 🙏💕💕💕🙏

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *