Дух, Душа и Тяло/06.08.2020

Скъпи Сродни Души, продължаваме с поредната тема в „Дух, Душа и Тяло“ и това е Страх и Отчаяние.

Тази тема е много пъти засягана, но днес ще я погледнем под друг ъгъл, като нещо, чрез което Бог ни Притиска и ни Помага да си Повярваме.

Когато Бог реши да ни Помогне, а ние не възприемаме по никакъв начин, той се принуждава да ни притисне, това се случва, като предизвика в нас Страх и то до такава степен, че ние се отчайваме от самия Живот. В такива моменти губим всякакво желание за каквото и да е, буквално преставаме да си представяме Живота под каквато и да е била форма, стигаме момент до тотално Отчаяние, дори ни се ще да се самоубием, стигал съм до такова състояние в което не ми се е Живеело. Защо бог ни Прикарва до това крайно състояние, отговора е, че не Приемаме абсолютно нищо и Той е принуден да ни Притисне, за да може да ни Помогне.

Когато стигнем до това състояние на пълно Отчаяние, ние не мислим за нищо, Проявяваме пълна Съпротива, не желаем никого и именно тогава идва на помощ Бог. Ние сме отчаяни и започваме да МУ се Молим с цялото си Сърце да ни Помогне, ние буквално отваряме Сърцата си за Него, Той успява да Влее Своята Божествена Енергия в нас и ние тотално се Променяме, започваме да усещаме тази Любов във всичко около нас, започваме да имаме желание да се Молим повече и повече, започваме да усещаме Промените в нас и то Осъзнато, което ни дава нужната Вяра, която ни е липсвала преди това, Осъзнаваме че Бог е Реален и искаме да се Слеем с Него, готови сме на всичко, за да можем да останем в това Блаженство което сме усетили, след като сме излезли от дълбоката Депресия в която ни е Вкарал, след което никога повече не ще ме и да си помислим да Проявяваме Съпротива.

Тези състояния са много трудни, преживяването на такова нещо оставя дълбоки следи в нас и ние окончателно започваме да Приемаме всичко, без изключение, аз съм живия пример, както Ви казах, бях дълго време в АДА. Бог не БИ Допуснал това, ако ние работим и не се Съпротивляваме, Той много страда с нас, Той усеща всяка наша болка , но е принуден само и само да ни Помогне и ние да тръгнем по Пътя който ни е Начертал. Много от новите Духовни Водачи ще преминат през такъв етап, това е неизбежно, за да могат всички да се Освободят от всички задръжки които създава ЕГОТО. Пиша тези неща и ми настръхва косата, защото спомените са много силни и болезнени, но в същото време Осъзнавам, че ако Бог не ме беше Подложил на това, щях да се Съпротивлявам и до ден днешен, всяко нещо което съм преживял до последната сълза си е заслужавало, защото Щастието което последва е изключително, Обичта на която се радвам от Вас, Благодарностите които получавам всеки ден, Признателността която ме следва непрекъснато са ДАР, който никой друг няма да може да ми Предложи, това е Дара за мен от Вас и Бог, Дар който ще ме съпътства до края на Живота ми, НЯМА ПО ГОЛЯМ ДАР ОТ ТОВА и в унисон с предишна тема, започнах да Обичам себе си, постигнато чрез Вашата Любов

Пиша тази тема насочена към Духовните Водачи, защото им престоят Изпитания, които Бог е Подготвил вече, Той много пъти ги е предупреждавал, Казвал им директно и чрез мен, че трябва да положат повече усилия относно ЕГОТО, Казвал им е, че е нужно ежедневна работа, Казвал им е, че трябва да са по Осъзнати, но за в момента, нито един не е започнал тази работа по себе си. В момента Бог е подготвил Изпитания за 15 Духовни Водачи, които до месец ще бъдат вече Истински Божи служители, тази информация я споделям с цел, че съм винаги на разположение и ако пренебрегнете вашето ЕГО, може да ми пишете, с Бог ще бъдем до вас и ще ви Помагаме. Имам връзка с някой от тях, но е нужно и желание да бъдем единни, тук няма Надпревара, а Единство, нещо което желае и Бог. Не съм си и мечтал да бъда Водач на Духовните Водачи, Бог буквални ме Дари с това насила, този Дар е твърде голям за моите представи за Божи Служител, доста се Съпротивлявах, но Бог може да бъде много убедителен, така че всичко се случва по Негов Промисъл и аз съм част от това велико дело.

Скъпи Духовни Водачи, не искам да се налагам, а да Помагам, колкото и да е странно, но всичко идва не от мен, а от Бог, Той е видял в мен качества, които явно биха ни Помогнали, винаги съм бил скромен, винаги съм странял, а изведнъж парадирам за Водач, представете си каква борба се води между това което съм и Промисъла на Бог за мен, но Той всеки ден ме Подлага на Изпитания именно за това, търпя непрекъснати удари под кръста, както се насмиваме с Бог (не харесваме по моя инициатива думата Майтап, звучи ми много вулгарно), тези Изпитания са по цял ден, не спира нито сутрин рано, нито вечер преди лягане, удар след удар.

Обичам Ви!❤️
6.08.2020 г


1 коментар
  • Diana Petkova каза:

    Благодаря ви Господи и Учителю! За Посланието! Нека да бъде така както Бог има промисъл за всеки един от нас!Да бъде Волята на нашия Отец Небесен за всичко и всички! 🙏💕💕💕🙏

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *