Рецепти за Божествена Любов/07.08.2020

Скъпи Сродни Души, днешната тема в „Рецепти за Божествена Любов“ е Насилие.

Когато проявяваме Насилие върху някои, дали е животно, човек или дори предмет, ние всъщност сме напълно превзети от нашето ЕГО. Вчера загледах филм в които имаше много насилие и убийства и ЕГОТО толкова много прозираше в техните действия, че буквално бяха обладани, това е само филм, но и в живота ни се Проявява такова насилие, тези от вас които са изпитвали подобно поведение върху себе си, знаят за какво говоря.

Насилието освен, че е предизвикано от ЕГОТО, то е и акт на Неблагодарност към Бог, защо е така. Насилието върху чужд живот е един вид Неуважение към Бог, Той е Дарил тези животи, не за да ги унищожаваме, а за да се грижим един за друг, това е тънък момент от нашите разсъждения, защото ние всъщност не уважаваме дадените ни Дарове от Бог. Бог непрекъснато, ежедневно ни Дарява нещо, няма и ден в който да не съм усещал Негов Дар, всеки ден Той се Грижи за нас, Изправя стъпките ни, Мислите ни и винаги цели да сме Щастливи, но ние сме твърде Неблагодарни и мислим всичко за нещо нормално, че нещата се случват от само себе си, но не е така, Насилието е Израз на Неблагодарност към Бог, към Неговите Творения и Дарове които ни е Дал, ние до толкова се Оставяме на ЕГОТО, че започваме да си мислим, че сме господари на всичко Негово, до момента в който Той или самия живот не ни притиснат и не се обърнем към Него за Помощ, но тогава всъщност ние сме натрупали много Карми, защото Посегателствата се наказват жестоко, тук говоря за наказание, защото това е единствения случай в който се говори за Наказание. Посегателството върху човек или животно са с еднаква тежест, Бог не прави разлика между никой, за Него всичко е уникално и ценно, но ние се мислим за велики и си позволяваме безброй Посегателства, та дори и върху самите нас. Наказанията са най различни, едни плащат с най близките, други осакатяват, трети напълно са безчувствени и са лишени от правото да бъдат Щастливи, последното е най тежко, защото Щастието е нещото към което се стреми всеки и то може да се приеме като бавна и мъчителна смърт.

Всеки от нас е изпадал в състояние на Ярост и е Проявявал някакъв вид Насилие, аз примерно не обичах животните, държах се грубо с тях и Бог ми даде възможност да поправя това Негативно и Неблагодарно мое поведение и на днешен етап аз до толкова обичам всякаква форма на живот, че бих пожертвал всичко за тях и това е прекрасно, няма нещо което да е по-важно от живота, няма пари, храна или каквото и да е, което не бих пожертвал за някаква форма на живот. В момента се грижа за коте и куче и те са по цял ден с мен, много често са ми единствените Приятели с които прекарвам дните си и това е прекрасно. Много хора са така, но тук идва и едно нещо което е залегнало в много от нас, до толкова се пристрастяваме към домашните любимци, че започваме да ценим повече тях от близките си, започваме да страним от тях и да ги отблъскваме, да ги Виним, че не харесват животни и много други неща. Всяко крайно нещо е вредно, трябва да се цени всичко, не да сме насочени само към определен вид животни, защото Крайността води отново до Насилие към друг вид Живот. Виждал съм случаи хора с котки които хвърлят камъни по кучета и обратно, виждал съм хора с малки деца които буквално тровят животни, за да не се изхождат в пясъчника и така има много и то доста Вулгарни случаи в които проявяваме Крайност и не ценим Животите или Разнообразието което ни е Дарил Бог. Бог желае ние да сме Осъзнати да сме Благодарни за Всичко което ни е Дал и най вече да се грижим за всичко като наше, а не да ценим само собственото, а за другото да не хаем. Това се отнася и за флората около нас, нужно е да се грижим за всичко, за всяко цвете, тревичка или дори клонка, а не да ги премахваме, защото ни пречат.

Насилието в България в проценти заема челното място в Европа, при нас е залегнало Турския манталитет, много мъже Проявяват насилие, но в последно време се забелязва, че жените започват да водят класацията, макар това да звучи вулгарно като казвам класация, но е така. В все повече семейства женете малтретират мъжете си, не физически, а Психически, Психическия Тормоз също се включва към Насилие и е доста тежка форма на Насилие, защото говорим за Емоционално посегателство, което уврежда психиката. Много жени се възползват от слабостите на съпрузите си и непрекъснато изискват все повече и повече и както сме говорили, това идва от ЕГОТО, все повече желания, все повече Амбиции, между другото Амбициите в жените е до толкова залегнало, че те се Гордеят с това, но те идват от ЕГОТО, те се Гордеят с това, че постигат свойте цели като непрекъснато повтарят едно и също на съпрузите си, непрекъснато вдигат скандали, непрекъснато ги гонят, непрекъснато нещо не им е сгодно, Мили дами, Моля да се замислите от къде произлизат тези Ваши желания и наклонности, да Искате Все Повече и Повече, да се стремите да постигате собствените си цели, като тормозите половинката, та нали ако желаеш да постигнеш нещо трябва сам да положиш труд за това, но вие сте свикнали да искате нещо, но ако може друг да го свърши, друг да се задейства, та вие да живеете спокойно, защото мислите са насочени върху това, че вие сте цвете и всички трябва да се грижат за вас.

Твърде съм критичен за много поведения и Амбиции от страна на много жени, но имаме нужда от това, защото тези Амбиции идват от Егото и тези жени които желаят да се Разгърнат, тези техни действия напълно ще ги Блокират, критичен съм защото виждам това нещо около мен, задават ми въпроси, защо не могат да се Разгърна и аз не мога просто да започна да Виня, защото бих се снижил до техните Вибрации, а трябва някак си да обясня, че всъщност те са напълно подвластни на ЕГОТО и трябва тотално да се Променят, да започнат да ценят всичко живо, но на първо място, най приближените, защото те са огледалото, което да ни покаже къде сме и какво постигаме, ако има непрекъснати скандали и разправии е редно да седнем да помислим, защо е така, заради какво сме в това състояние, аз ли греша, това е първото върху което трябва да помисли всеки, да потърси причината в себе си, но най ни е лесно да обвиним половинката, че тя е несериозна, нехае, не е внимателен, та дори и да има такова нещо, бих ме ли могли да го разрешим с война и ли е по Добре да седнем един срещу друг, напълно да разголим Душите си, да си споделим Болките и Неразбиранията и тогава ще можем да получим ясна картина какво сме ние, какво сме сбъркали и ако усетим, че се пропукваме да го Приемем и да работим, за да не допускаме отново войната да навлезе в живота ни, а не да вдигнем Гордо глава и да не обърнем внимание на това пропукване, да продължим да робуване на ЕГОТО, което създава войната в собствения ни дом.

Обичам Ви!❤️
7.08.2020 г


1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *