Дух, Душа и Тяло/12.08.2020

Скъпи Сродни Души, днес ще пиша само една тема, която се оказва много важна за нас, Моля да я прочетете поне по три пъти и всеки път ще усетите нещо по различно което не сте успели да го доловите първия или втория път. Темата в „Дух ,Душа и Тяло“ е Предателство.

Попаднах на коментари, че ние сме Народ, който винаги е предавал националните интереси, поне аз така го разбрах, статията е напълно вярна и прекрасна, но бих искал да я разгледаме от Духовна гледна точка.

Когато нашия Народ е бил завладян от Турците, ние всъщност сме били много силен Народ, както Емоционално така и Духовно, нашите предци са били много Духовен Народ и са Вярвали много в Бог, когато са били завладени, те са смятали, че Бог ще ги спаси по някакъв начин и така Вярата ги е подържала, но това не се е случило. Информацията идва от Вселенската Библиотека. Защо не се е случило, защото ние сме имали много тежка Общонационална Карма на всички Славяни, не само на Българите, тази Карма е била създадена заради Богомилите, ние сме ги изтребвали като пилци, защото сме смятали, че хулят Бог, но те са били хората които е трябвало да въздигнат още тогава България като Духовен Център на Света, поради това наше меко казано Зверско Деяние, сме си създали Карма, която е Изкупувана 6 века, какво се случва в последствие. Когато са се появили Бялото Братство и Петър Дънов, нещата също не са били добре, те отново са били гонени и даже има смъртни случаи на хора които са били убивани тогава, заради свойте Вярвания, тогава отново сме създали Карма, но малка и вече при Християнството, ние буквално сме Предали Бог, Той отново е заложил на България, но ние сме се повлияли по запада, започнали сме да Канонизираме Светци, нещо което е работа на Бог, не на земни хора, Бог е Бил Силно Възмутен от нашата Наглост, ние отново сме Отработвали Карма и затова.

Истинската причина, защо България е последната дупка на кавала е, защото ние непрекъснато се Съмняваме в Бог, смятаме, че Той е някъде далеч и не ни вижда, но всъщност Бог винаги е Залагал на България, ние вече сме се справяли веднъж, да разпространим Божието Слово и Бог Иска отново, ние да бъдем Просветителите на Земята, защото притежаваме Борбен Дух, но все разчитаме друг да ни води и да ни покаже Истината, която винаги е била в Сърцето, а не в Църквата.

В едно от мойте Прераждания, съм бил Богомил, но при ходенето до селото за храна са ме проследили до пещерата където сме се криели да не ни убият, нахлуват и избиват всички, но по някакво стечение на обстоятелствата, съм останал жив, макар без крак и ръка, съм бил жив още 15 дни, при което до толкова съм се Проклинал, че съм допуснал да ме проследят и да избият всички мой Братя, че съм си създал Карма, която аз Отработих едва в този живот, като отново си плаках много за това което съм допуснал. Разказвам Ви това, защото всичко което написах е Истина, ние сме били Истински предатели към Бог. Днес Той отново е Заложил на нас и Силно се Надявам този път да бъдем Единни и да не ГО предадем, аз съм дете и Служител на Бог, няма да толерирам никакви нападки срещу Бог, защото съм ГО Опознавал в много мой прераждания и винаги съм спасявал хора, чрез Вярата си и Бог, във всяко мое Прераждане, съм бил жертва за някаква кауза на Бог, но в това Прераждане Бог ми е Отредил да Водя, а не да бъда жертва, защо е променил това не зная, но зная, че всяка Негова Воля ще се разбира чрез мен, колкото и да дразня някой, колкото и да ме смятат за Надменен, колкото и да ме оприличават на мафиот, няма значение, всяка дума е Истина и всяко Послание е от Бог, няма нито една дума и дори сричка, която да не е Истина и да не е дошла от Бог, всеки един трябва да реши, дали да бъде Предател или да бъде с Бог, Бог е Този Който Съди и Той е Този Който Води, всяко Посегателство върху Негови Служители, си има свойте последици.

Обичам Ви!❤️
12.08.2020 г


1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *