Дух, Душа и Тяло/15.08.2020

Скъпи Сродни Души, днешната тема в „Дух, Душа и Тяло“, отново е повлияна от Сутрешното послание към нас от Богородица, Преподобна Стойна и Св. Петка.

Много често си мислим, че можем да се справим, без подкрепата на Бог и Сви Светии, както Архангелите и Ангелите, но когато настъпят по трудни времена, инстинктивно започваме да търсим тяхната Помощ, и аз бях така, сещах се за тях едва когато съм в затруднение, но иначе гледах да ходя на Църква, Молех се само в Църквата, а през останалото време въобще не се сещах за Тях, но днес или по скоро, откакто станах Осъзнат, не минава и ден в който да не съм ГИ Помолил поне три пъти на ден, искам да Ви опиша как минава едно мое ежедневие.

Когато стана сутрин, най често е на към 5, правя си кафе с мляко, защото чистото кафе дразни гастрита ми, изпивам го с една цигара, поне за в момента е така, когато не пушех си правех чаша чай и го изпивах без цигара. Започвам първата си Молитва веднага след това, като тя е, Господната Молитва и личната ми Молитва, която бе дадена от Бог, да започвам деня си с нея, аз съм я публикувал, но е някъде много назад в публикациите, ще я пусна отново, но вече преработена за Духовни Водачи, от лично местоимение, всичко преобразувах като за всички. След което си правя поредица от упражнения, които също ми бяха подбрани от Бог, специално за моите нужди, от Ци Гун, не мога да си помисля и ден в който да не ги правя, те отварят напълно Каналите. Когато приключа, започвам да се Моля, но вече от Молитвеника, като започвам с Благодарственото Правило, след което Молитва 1 на Партений Киевски, след което Молитва 2 и Молитвата за Смирение, преди я четях по 3 пъти в момента по веднъж. Завършвам Молитвите с Благодарност за днешния ден, като се Моля със свой думи в какво да ни Помогне Бог, защото винаги се Моля за всички, никога само за мен, по този начин, Молитвите са по-силни и никога не забравям да Благодаря на края, че Бог е Чул Молитвите ми и ГИ е Изпълнил, това също е много силно средство за Издигане на Духа, да Благодарим, че е направено нещо, още преди да се е случило, Бог много Цени това, защото усеща Вярата в нас, а не чак когато е Изпълнил Молбата ни.
В момента работя по Фамилната Карма, там също е свързано с Молитви, работата ми е в 10:00, 14:00, 20:00 ч. за по половин час. но иначе пиша статии и отговарям на въпроси, помагам на всеки който се е обърнал към мен и така неусетно Обядвам и излизам на разходка, хапвам сладолед, или тулумбичка, може и едни сладки, които се наричат Кокоски, но по 4, повече не ми разрешават. След обяд разбира се отново си казвам Молитвите свързани с Фамилната Карма, отново отговарям на въпроси и пиша статии, до като не стане 20 часа и спирам всякаква работа, защото се чувствам изтощен и ми е невъзможно да се вълнувам, защото започвам да треперя, а това е сигнал, че понижавам Вибрациите, вечерям, Правя си отново Упражненията, което е задължително, буквално отърсвам цялото напрежение от деня, казвам си вечерните Молитви, но тук вече е по-свободно, най-често започвам отново с Господната Молитва, Искам си Прошка от Бог за всичко което съм Прегрешил през деня, като изреждам всичко подробно, правя това, защото то Помага да сме по-осъзнати, да се следим за всяко наше действие и да не забравяме какво сме сбъркали, след което казвам Молитвата на Серафим Саровски, която е прекрасна и ми действа много добре, след което Благодаря на Бог и Сви Светии, Ангели и Архангели, като не забравям да Благодаря и на моя Ангел Пазител, който винаги е до мен и ме предпазва от всякакви беди, Благодаря за всяко нещо което съм усетил, че са ми Помогнали, но най често изреждам всичко това което ми се е случило през деня, защото няма нещо в което да не съм усетил Тяхната Помощ, ако ще те и в готвенето, правил съм ястия или сладкиши без да знам въобще как се правят и какво съдържат, когато ГИ Помоля да ми Помогнат, ТЕ започват да ме Водят и всичко става прекрасно, научиха ме да си правя прекрасна содена питка и толкова много ми харесва, че вече не купувам хляб, а винаги си меся питка.

Описах ви как протича един мой ден, не за да се хваля, а за да мога да Помагам, такъв ден изглежда, че е прост, но всъщност Психическото натоварване е много голямо, усещам го всеки ден по себе си, всяка Емоция се отразява и аз започвам да треперя, това усещане е много странно, скоро и вие ще започнете да го усещате, ще имате възможност да Осъзнаете Всяка Емоция и когато прекалите с работата, всяка промяна на Вибрациите, дали Положителни или Негативни се усеща, аз съм чувствителен и най-често се много вълнувам на хубави неща, именно тогава най много треперя, за негативните, като чели са ме подготвили повече, но за вълненията не съм чак толкова подготвен.

Обичам Ви!❤️
15.08.2020 г


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *