Рецепти за Божествена Любов/15.08.2020

Скъпи Сродни Души, днешната тема в „Рецепти за Божествена Любов“ е провокирана от Посланието което Получихме от Богородица, Преподобна Стойна и Св. Петка и тя е за Тях.

Много пъти се Молим, но без да влагаме Сърцето си в нашите Молитви, те не генерират нужната Сила, защото им липсва Вяра, нещо което е Основния катализатор, за да бъдат Молитвите ни Силни, когато се Молим, трябва да влагаме Вяра, така както когато се Страхуваме, при Страх всичко е реално, ние го изпитваме с всяка наша клетка, така и Молитвата трябва да я усетим с всяка част от нашето тяло, как да го постигнем? Вярата в Бог е главното което ни води, при Молитва, трябва да се опитаме да бъдем преди всичко Искрени към нас, да усетим да ли влагаме достатъчно Вяра, ако не да положим усилия да сторим това. Емоциите които изпитваме когато казваме Молитва с Вяра са много силни, някой започват да плачат, това всъщност идва от Радостта на Бог, когато Усети, че Молитвите са ни много Силни, Той се Радва и ние усещаме Неговите Емоции и започваме да плачем, други усещат студени вълни, на други им изтръпва цялото тяло, това са все симптоми които ни показват, че Молитвата ни е Искрена и идва от Сърцето, ако не успявате да постигнете това, може да се опитаме да ги Рецитираме по най добрия начин, макар, че при този вариант може да попаднете в Капан на ЕГОТО и да се Възгордеем, че правите това много добре, усещал съм го в периода когато се учех да се Моля и казвах по 3-4- часа Молитви, но все пак е допустимо, докато се научим да се Молим. Една Молитва може да се повтаря до 3 пъти, след това е безсмислено, защото тя се превръща просто в стих, аз лично когато се Моля си паля църковна свещ, защо избирам църковна, заради Пчелния восък, който е Чист, парафиновите или подобните свещи са с препарати и пламъка не е много силен, докато при восъчните съм забелязал, че те действат и имат сила да изгарят Негативи до два метра, защо казвам Изгарят, те са Прочистващи и Засилват Силата на Молитвата. Преди време правех Оргонитти, но вече не се занимавам с това, но съм си направил Оргонит в формата на Пентаграм, който увеличава силата на свещта в радюс от 8 метра и съм спокоен, че тя действа в цялата къща, всеки път когато запаля свещ, зная, че тя прочиства и Изгаря всичко Негативно, Засилва Молитвата, все едно чета във всяка стая.

Богородица спомена, че и се бях разсърдил цели пет месеца, това е самата истина, тя ме порица, а аз бях с убеждението, че всичко е Любов и няма нищо Негативно което бих усетил от Тях, много и се Бях разсърдил и дълго време когато споменавах Нейното Име, усещах, че не съм Искрен към Нея, но ТЯ бе много внимателна и постепенно отново я Обикнах, сега се Смеем над този етап от моето Разгръщане, но тогава се Самообвинявах, че не мога да превъзмогна това мое Поведение, всеки път се Молех да ми Помогнат, така че отново да бъде само Любов. Св. Петка се появи на по-късен етап От моето Разгръщане, но разбрах, че е Била през цялото време с мен и ме е Лекувала, имах рак на гърлото, който Тя излекува, имах болно сърце от което няма нито помен, имах гастрит, който Лекува в момента, но ТЯ винаги е присъствала в моя Живот. Преподобна Стойна се появи на още по-късен етап, когато посетих Храма на Св. Георги, където е Живяла, тогава получих много Силни Енергии, буквално се люлеех като лодка в бурно море, толкова Силни Енергии не бях получавал, тогава се Сляхме и с Нея, сега често ходя до там, защото е невероятно и Енергиите са буквално Изпепеляващи, всеки който може, трябва да посети този храм, да се докосне до тези Енергии и до Самата Преподобна Стойна. Около мен мога да кажа, че са всички Светци, но най-силно застъпен е Св. Иван Рилски, Той е с мен още от началото и ми е давал непрекъснато сили и ми е помагал да се защитя, имах направени Магии от бившата ми съпруга, всичко бе премахнато с Негова помощ, в началото имах слаба Аура и докато се укрепи не ми позволяваха да излизам след залез Слънце, Моята Аура е много особена, защото когато нещо се прилепи към Нея, трудно го премахвам, хващах много Очи и това бе проблем, на всяко излизане се налагаше в последствие да се чистя и всеки път започвах отначало, докато не укрепна Аурата ми и не започна да изхвърля сама тези прилепвания, сега всичко е наред, вече започвам да се отпускам, не съм хващал Очи от не знам колко време. Винаги си слагам Символи от Рейки, заедно с Молитва и те ме пазят винаги, не излизам без тях. Понякога когато се сърдех на Бог, на инат излизах без тези Ритуали, но Бог е Винаги Милостив, никога не позволи да се замърся или да хвана Очи.

Разказвам Ви всичко това отново, за да мога да Помогна на тези които ще поемат по Пътя на своето Израстване, всеки ще мине през подобни Етапи и при всеки ще е различно, но когато знаеш, че има и други които преминават през подобни ситуации е по-лесно, когато бях в Изпитанията, нямах никаква Информация и Мисълта, че съм Обсебен ме съпътстваше непрекъснато, първия за който прочетох на по-късен етап бе Георги Изворски с неговия Път на Израстване, но до тогава се лутах в безброй Съмнения и Отричания, сега ще е по-лесно, защото имате примери за това как протича едно Пречистване и как може да се справите.

Тази тема си я запазете, защото тя ще Ви потрябва, няма да има човек който да не премине през някакво Пречистване, за едни по-леко, за други на които им е отредено да Бъдат Истински Божи Служители, по-трудно, но всеки един човек ще премине през Изпитания и всеки един ще се Извиси в своето Щастие и Любовта на Бог.

Обичам Ви!❤️
15.08.2020 г


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *