Дух, Душа и Тяло/17.08.2020

Скъпи Сродни Души, продължаваме с поредната тема в „Дух, Душа и Тяло“, която е Скръб.

Когато загубим някой близък, ние скърбим много, тази тема съм я разисквал, но бих искал да вмъкна и още нещо което е важно за Починалите, а именно, какво е важно да знаем когато някой наш близък се прибере при нашия Баща-Бог.

Когато Починат Душите, първо минават през така нареченото Чистилище, това е място между Бог и тукашния Свят, на това място Душите преглеждат целия си живот като на лента, виждат Грешките си и се разкайват за всичко с което са Прегрешили, някой го определят като АД, защото там душите буквално се разкъсват от Угризения за всяка своя Грешка, защо не са успели да я предотвратят, защо не са Осъзнали Пагубните си действия и не са успели да превъзмогнат ЕГОТО, тази тема цели да насочи вниманието ни към това, да помислим сега за всяка Злина която вършим, защото има неща които са непростими от Бог, колкото и странно да звучи, все пак се оказва, че има и такива наши деяния. Едно от тях е това да нараним Емоционално голяма група от хора, заради това и в Молитвите често се споменават кметове и политици за които се иска най много Опрощение и се Моли за Снизхождение. Да си политик не е лесно, но и не е чак толкова трудно, трябва да се спазват принципите или Божествените закони и всичко ще е наред, но се оказва, че това е много трудно, заради ЕГОТО, те са напълно Обладани от ЕГОТО и не могат да спрат да Мислят за пари и имане, нещо което е много Пагубно за Душата и трябва да ги съжаляваме, заради това, че е невъзможно да се преборят с ЕГОТО, поради големия брой Съблазни около тях, но все пак се появяват и хора, които са по-малко подвластни на ЕГОТО, но тогава тези които имат по-голямо ЕГО, буквално ги смачкват и те също се превръщат като тях. В историята ни има такива случаи и най силния е с Георги Димитров, той е бил много малко подвластен на ЕГОТО, но системата, която е изградена от хора подвластни на ЕГОТО, го смачкват, макар да се смята за победител, все пак Той е бил убит, което говори за пълно унищожение. Ние сме също толкова Грешни, колкото тях, но при тях тежестта е по-голяма, заради по-големия мащаб на Греха. Бог гледа на тях с Снизхождение, заради трудността в която са поставени, ситуация преизпълнена със Съблазън, ситуация в която е почти невъзможно да се пребориш с ЕГОТО и да Изкараш Човешките Принципи на преден план, колкото и да се опитват, ЕГОТО винаги надделява над Разума.

В Чистилището е много трудно, там трябва да се Осъзнае абсолютно всяка Грешка, ако човека не е бил достатъчно Осъзнат, то Душата по-трудно Осъзнава Грешките, а тези Грешки които останат като Неосъзнати се явяват като Лична Карма в следващото Прераждане и така докато този тип Грешки не се Осъзнаят, имало е случаи на три Прераждания, само заради една Неосъзната Грешка, Душата не може да Отработи тази Грешка и тя се повтаря при всяко Прераждане. За Фамилните Карми е по Различно, те са причинени пак от Вреда или Грях, но Вече самите ние излъчваме толкова силни Емоции, които се превръщат в много силни Магии и когато говорим за Фамилна Карма е редно да я наречем Магия, която действа на всяко едно поколение, Това е много Огромна Сила, тя може да бъде, както активна, така и в спящ режим, това е така, защото тя се Активира от самите нас, примерно, ако Магията или Фамилната Карма е за смърт, но при изпуснато дете от наша баба, то тя се Активира при всяко раждане на дете, при всички участници в тази Фамилна Карма, ако Фамилната Карма е причинена поради смърт на друг и са ни Проклели, то тази Карма се Активира, когато почине наш близък и тя започва да се подхранва от нашите Негативни Емоции и когато набере достатъчно Сила, за да навреди, то това се случва и Почива наш близък, може да е болест, катастрофа или друго, но причината е самата Фамилна Карма. При случаите когато е за Щастие или Нещастие, понякога за безпаричие, то тогава тя действа непрекъснато, когато набере сила се активира и ние търпим загуби, които ни карат да сме Нещастни, след което отново набира Сила и отново действа, така се получава цикличност която се вижда в много хора. Понякога има цикличност при Изпитания, но Бог никога не прекалява с това, когато не разбираме от намеци, Той ни подлага на още по-голямо Изпитание, докато при Фамилната Карма, има една постоянна цикличност и един постоянен въпрос, „Защо все не ми Върви“, именно заради Фамилна Карма, за която в момента Бог ни дава Невероятния Дар да ги Премахнем и да започнем на Чисто, защо го прави, именно заради тяхната цикличност, ние никога няма да можем да повишим Вибрациите, ако имаме такава Фамилна Карма, тя ще действа непрекъснато и е невъзможно да се премине към Пето Измерение.

Душите след като преминат Чистилището вече отиват при Бог и разбира се всичко се повтаря, Прераждане след Прераждане с единствената цел да се научим на Божествена Любов. Този въпрос, какъв е смисъла на живота е напълно безсмислен, всеки от нас се учи да може да Обича като Бог, което е много трудно, това е Любов която нашето Съзнание не може да побере, Тя учудва всеки Ангел и Архангел, Всеки Извисен Учител или Светец, никой до сега не е успявал да постигне тази Божествена Любов и заради това говорим за Божие Подобие, защото това е Недостижимо, но можем максимално да се докоснем до тази Чиста Божествена Любов.

Обичам Ви!❤️
17.08.2020 г


1 коментар
  • Diana Petkova каза:

    Благодаря ви Господи и Учителю за Посланието! Интересна е темата особено за Кармата и нейното натрупване от незнание и повтаряне на всички тези грешки!Благодаря ви Учителю за информация !🙏💞💞💞🙏

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *