Дух, Душа и Тяло/23.08.2020

Скъпи Сродни Души, днешната тема в „Дух, Душа и Тяло“ е Изобилие, тази тема не касае пари или имоти, а Изобилието като Духовно Израстване.

Много от нас си Мечтаят за Изобилие, но когато говорим за това, би трябвало да помислим, какво е Изобилие, кое е важно за нас, за да ни бъде Живота Изобилен и точно тук ще разискваме това. Изобилието от Духовна гледна точка означава да имаме Мъдростта на Бог, който да ни води в нашия Растеж като Негови Служители, Мъдростта е нещо което трябва да се преживее, ТЯ не може да се научи, както е смятано до сега, всяка Мъдрост която Ви споделям е преживяна от мен и то с много големи мъки, за всяко нещо съм плакал и съм Молил Бог за Милост, но ТЯ не ми е давана и до днес, но тази нощ аз получих така наречения Божи Дух, какво означава това, това е Духът на Бог който се Влива в теб с всичките му Проявления, това означава, че каквото и да се случва, Бог ще е в мен и аз няма да мога да греша повече, Божия Дух е много Силно Проявление на Бог, чрез Любов, аз не помня нищо, но зная, че нещо се случи и това е именно това което ви пиша. Много от вас ще усетят този Божествен Дух, Той ще започне да се Дава на все повече Хора, за да може Бог да Работи чрез нас, да има Директен контакт с нас, като казвам директен, имам предвид физически. Бях ви писал за моята дъщеря която има много странен Път на Израстване, той е толкова странен, че при нея започват да се местят предмети, да усеща допира на Бог и то физически, не всеки може да понесе това, но при нея се получава, заради нейната вяра в Чудеса, а това е така, защото тя много силно е влюбена в Хари Потър и вярва в Чудеса, тоест ние сами поставяме Бариерите, за да можем да усещаме физически Бог, това е много важно да се знае, защото много хора, както и аз снощи си зададох въпроса, защо Бог не желае да Прояви тези Чудеса и при мен и отговора е в това, ние бихме се изплашили ако усетим, че някой ни гали косата, че движи предмети у дома, че се проявява и като Демон, нещо което моята дъщеря възприема за нормално, тя няма нашите Ограничения и Бариери, относно такива Чудеса, възприема ги като нещо нормални, като част от нашия Свят, както обичам да казвам, няма нищо случайно, всичко се случва, точно така както трябва да е, за да можем да се Разгърнем по най-добрия начин.

В нас има твърде много Бариери, които пречат Бог да се Прояви по Физически начин и именно тези Бариери са нещото което трябва да премахнем, трябва да започнем да мислим като деца, да Освободим съзнанието от всякакви разни суеверия и догми, които ни вкарват в различни заблуди, че нещо е невъзможно, всъщност всичко е възможно, достатъчно е да го допуснем. Опитвам се да бъда точно такъв човек, да Мечтая по детски, да премахна всякакви разни блокажи наложени ни от Риптилите, които с цел са искали да ни отдалечат от Бог. Преди много векове хората са общували свободно с Бог, но за тези времена няма абсолютно никакви данни, всичко е заличено от Историята и се е превърнало в Митове и Легенди, много от приказките имат Проявление от тогавашните времена, когато Бог е бил между нас и ние сме могли свободно да общуваме с Него. Има много филми, които загатват за тези времена, най силния е Аватар, където Бог е представен като Свещено Дърво, но в общи линии описва Свободата с която Бог е общувал с нас и Знанието с което сме разполагали е било многократно по Голямо. Всеки от нас може да премахне тези Бариери и да Допусне, че има нещо по-голямо от това което знаем, ние знаем това което искат да знаем, а това което е скрито, трябва да го освободим и да възвърнем Връзката която сме имали някога с Бог. Тази борба, отново да се свържем с Бог по начина който е бил тогава, се води от много векове, но вече настъпи момента когато едно по едно ще се разкрива и цялата информация за това кои сме, какви са ни способностите и как да общуваме с Бог, ще излезе наяве.
Започнах да Ви разкривам лъжичка по лъжичка тази Истина, но само от нас зависи дали ще повярваме, дали ще премахнем тези Бариери, които са ни наложени, дали ще отворим достатъчно Сърцата, за да допуснем всичко това което ни е принадлежало някога, това е било Свят изпълнен с пълна Хармония и Баланс, всеки е могъл да общува с всеки Телепатично и всеки е имал връзка с Бог, никой не е боледувал и не е знаел какво е Страх, свят в който цари Всеобща Хармония и Баланс във всеки един аспект, бих могъл да пиша много за този Свят, но всеки от вас усеща. че има Истина в това, всеки от вас знае, че ние не сме това което сме и е започнала Промяна която няма да спре. Тук ще наблегна на това, че е излишна всякаква Съпротива, за тези Изпитания сме получавали информация от много велики Пророци и всеки Вярва, че това ще се случи, момента настъпи, нещата да се сбъдват и за наше Добро е да започнем да Променяме себе си, за да можем с по-голяма Лекота да ги преминем, това не означава, че ще спрем да живеем, Бог ни притиска до максимум, за да Променим себе си и да постигнем Щастието за което говорим, всеки от нас ще преживее по различен начин тези Изпитания, но по кой Път ще премине, зависи само от нас, за да стигнем от София до Кюстендил, може да поемем по Царския Път и да стигнем за един час, но можем да поемем по разни пътеки и това да ни отнеме цяла вечност, Пътя е ясен, Целите са ясни, остава ни само да извървим този Път, Път който води до Бог и нашето Щастие.

Обичам Ви!❤️
23.08.2020 г


1 коментар
  • Diana Hristova petkova каза:

    Благодаря ви Господи и Учителю за интересната тема на днешното Послание!Нека душите и сърцата ни се изпълнят с много любов и светлина към Създателя и наш отец да всичко което прави за всички нас!Благодаря ви от все сърдце за поучителните Послания който ни провокират да мислим за всичко и всички! 🙏💛🧡💜💙🙏

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *